SP kadeta

Jozak: Kaos! Treba nam željezna čizma

Ivan Gudelj
Goran Stanzl/Pixsell
19.10.2013.
u 13:00

– Gledao sam sve momčadi SP-a, bilo uživo ili preko DVD-a, i uvjerio se kako smo mi od svih najneorganiziraniji, čak i od Novog Zelanda! To je organizacijski kaos! - kazao je razočarani šef Stručne komisije Romeo Jozak

Gudelj nastavlja tamo gdje je ovoga tjedna stao Štimac, dojam je otprilike isti, kao i minus u gol-razlici. No poraz kadeta (1:3) u prvome kolu SP-a još je i podnošljiv budući 
da su Marokanci zapucali još barem tri-četiri čista zicera.

Kod 0:0 takvu je šansu imao i Alen Halilović, pogodio je vratnicu i nestao sa scene. Kola su tada krenula nizbrdo, dobro da smo izbjegli katastrofu. Utješni pogodak, već kod 0:3 za 45 minuta (!?), postigao je Dinamov napadač Robert Murić u 59. minuti.

– Gledao sam sve momčadi SP-a, bilo uživo ili preko DVD-a, i uvjerio se kako smo mi od svih najneorganiziraniji, čak i od Novog Zelanda! To je organizacijski kaos! Pa kako i ne bi bio kada svi naši ofenzivni igrači u tijeku igre promijene sve pozicije u napadu po dva puta. To ne bi podnijela ni Barcelona – kazao je razočarani šef Stručne komisije Romeo Jozak i dodao:

– Mi smo skup odličnih pojedinaca, ali oni na planu kolektivne igre nisu napredovali ni milimetar. Uključujući i Dinamove. Zato ćemo ovako izgledati dok ne uvedemo željeznu čizmu i natjeramo ih da se uče kolektivnoj igri.

Protiv Marokanaca su u Fujairahu, pred dvije tisuće gledatelja, igrali: Marić - Filipović, Ćaleta-Car, Čuljak (od 31. Bočkaj), Prce - Lulić (od 76. Blažević), Šunjić, Roguljić (od 51. Brodić) - Murić, Halilović, Maloku.

Sljedeću utakmicu igramo 21. listopada protiv Paname.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije