Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.12.2013. u 12:38

Pjevačica/voditeljica gđa Doležal govori pravilnije od svojeg kolege kojemu je to posao na kojem je ostario, a nije naučio.

Dobro jutro, Hrvatska i dalje je za ljude jakih živaca, jer nikad se ne zna kad će se pojaviti voditelj Davor Meštrović kod kojeg su s godinama jako učestali izljevi pokroviteljskih emocija prema nedužnim gledateljima i svima u studiju. Nasreću, jutros su u studiju, dok su pravili bombone po šezdeset godina starom domaćem receptu, bili nazočni pjevačica/voditeljica Sanja Doležal i voditelj Robert Ferlin koji je ostario, a nije naučio da se bomboni kradu i spremaju u džep.

Ne samo da ih je pred svima uzimao, nego ih je i javno jeo, i ne samo da ih javno jeo, nego su mu ih bila puna usta, pa je draga Sanjica jednu najavu morala odraditi umjesto njega. Sve voditeljice i svi voditelji DJH možda će jednog divnog jutra shvatiti da nema ničeg šarmantnog u njihovu žvakanju hrane pred kamerama, osim ako nije riječ o natjecanju u brzom jedenju u kojem će svi totalno umazati lice.

Bojeći se da bombona što ih je radio slastičar Vitomir Perković iz Otoka, najmlađeg grada u Hrvatskoj, neće biti za sve u studiju, prekaljeni radijski i televizijski voditelj g. Ferlin triput je rekao "za svih nas", umjesto za sve nas. Voditeljica gđa Doležal prije njega lijepo je rekla "za sve nas", ali njegovo iskusno uho to nije registriralo.

Sanja Doležal nekidan je, kad su gosti bili Englezi i njihovi božićni običaji, isticala ambiciju da i sama progovori engleski, ma dobro, u redu: nije govorila, nego bi tu i tamo osjetila potrebu ubaciti neku riječ i uvijek bi se na vrijeme zaustavila. Njen jutrošnji kolega Ferlin mogao bi malo učiti i na živim primjerima, ako mu knjiga nije najbolji prijatelj.

>>Ukida se Pola ure kulture zbog Hloverke, Šole i ostalih tzv. neprikladnih sadržaja

Komentara 4

DU
Deleted user
13:34 18.12.2013.

e moj Starčeviću , žvače Sanja ali ti to ne gledaš, baš kao i teleći pogled u nedostatku riječi, da gospodin Ferlin je rekao to što je rekao i to na svom dijalektu što bi vi morali znati, nadam se, no on i nije toliko bitan jer je to emisijica zabavnog tipa pa se gospodine Starčeviću fokusirajte na udarne informativne emisije......to je katastrofa.

M2
meri_22
18:48 18.12.2013.

Meni nije ok ono kuhanje u DJH,gadljivo mi je to. Kome je trebao taj prilog?? Hajde da kuhaju nesto jeftino (mada mi ni to ne treba),nego dodu sa nekim skupim namirnicama,opasu se pregacama,ma smijesni su. Vidim i da je Ferlinu neugodno,ali eto..kuhajuuu. Zbog toga i ne gledam vise DJH.

OR
orgazmatron
13:23 18.12.2013.

Do sada sam bio uvjeren da se piše bombon, a ne bonbon...svašta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?