FENOMEN SE NASTAVLJA!

„4 sprovoda i vjenčanje“: Opatijska Ljetna pozornica „lansirala“ novu sjajnu predstavu Irene i Marija

Foto: Luigi Opatija
1/7
26.08.2024.
u 14:45

Kada god i gdje vam se pruži prilika pogledajte predstavu, Irena i Mario će vas zasigurno iznova oduševiti. A Istra i Kvarner mogu biti ponosni da imaju još jednog aduta na hrvatskoj dramskoj sceni, aduta koji govori čakavicom i koji je promovira u najljepšem svjetlu.

Preko 2 000 ljudi ispunilo je opatijsku Ljetnu pozornicu, tražila se ulaznica više, a sve kako bi posvjedočili nastavku fenomena kojeg su Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca pokrenuli prije tri godine svojom „Casabiancom“. I bila je to večer za pamćenje.

Irena i Mario, kao Đurđa i Franko su pokazali i dokazali kako i predstava na čakavskom može okupiti veliki broj publike, ne samo na području gdje se čakavicom govori, već i diljem Hrvatske, a ne treba smetnuti s uma da se „Casabianca“ igrala u Dubaiju te Americi. Vjerujemo da će tako biti i s novom predstavom. „4 sprovoda i vjenčanje“ zasigurno će uspješnim putem svoje prethodnice, a tome svjedoči pljesak publike koja je kraj predstave, nakon završnog songa,  ispratila pljeskom i ovacijama.

GALERIJA: Ovo su kandidati osme sezone 'Života na vagi' i ukupno imaju 2547,2 kilograma

1/14

Đurđa i Franko se u novoj predstavi referiraju na poznate likove iz „Casabiance“, ali ovaj put pratimo njihove sudbine u dobrim i lošim situacijama što predstavi daje, osim komedije, i puno dramskog, kojeg glumci odlično iznose. Naravno, publika je dobila svoju dozu poznatog smijeha kada su Đurđa i Franko u pitanju, ali i „dublji presjek“ svakodnevnog života s kojim se svatko može identificirati. Moć da se duhovito poigraju i s najtežim životnim situacijama, Irena i Mario još jednom sjajnu pokazuju.

Ako se sjetimo da je „Casabianca“ u svojim prvim izdanjima trajala oko 75 minuta, pa „narasla“ na 150, vjerujemo da će tako biti i s novom predstavom koja je večeras trajala 100 minuta. Da i ne bude tako, sigurni smo da su „4 sprovoda i vjenčanje“ već u ovom obujmu hit predstava koja će imati sjajnu budućnost. O koja se 4 pogreba i 1 vjenčanju radi – nećemo otkriti, predstavu valja pogledati i to doznati. Prilika za to pruža se već u Kastvu (ulaznice su za tu predstavu već rasprodane) te u Čavlima, 12. listopada.

VEZANI ČLANCI:

Kada god i gdje vam se pruži prilika pogledajte predstavu, Irena i Mario će vas zasigurno iznova oduševiti. A Istra i Kvarner mogu biti ponosni da imaju još jednog aduta na hrvatskoj dramskoj sceni, aduta koji govori čakavicom i koji je promovira u najljepšem svjetlu.

Zato, Đurđa i Franko, skidamo kapu!

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije