na Instagramu

Prepoznajete li je? Domaća glumica pridružila se trendu i objavila fotografiju iz djetinjstva

Foto: Instagram screenshot
1/13
26.08.2024.
u 13:01

Nataša je na svojem Storyju podijelila fotografiju na kojoj kao djevojčica leži u bazenu u dvorištu

Ovih dana društvenim mrežama kruži trend u kojem se traži isticanje svojih fotografija iz djetinjstva. Tom trendu nedavno se pridružila bivša voditeljica Antonija Stupar Jurkin, a sada i glumica Nataša Janjić Medančić. Nataša je na svojem Storyju podijelila fotografiju na kojoj kao djevojčica leži u bazenu u dvorištu.

 

Podsjetimo, glumica je nedavno podijelila da su ona i njezin suprug, ortoped Nenad Medančić imali razlog za slavlje. Naime, njihova malena kćerkica Katja proslavila je četvrti rođendan, a 42-godišnja Splićanka tim povodom posvetila je svojoj mezimici emotivnu objavu na društvenim mrežama.

 

Glumica je na svom Instagram profilu objavila galeriju fotografija s privatne proslave te je u opisu malenoj poručila: "Moje sve, moja najljepša i najčudesnija, moja lavica, vatra i cvijet, od danas ima 4! Budi mi sretna, zdrava i odvažna, sve što jesi i još više, jedina moja kćeri, i da dijelimo tvoju radost do kad god nas budeš trebala. Voli te mama do neba i nazad", stoji u dirljivoj poruci. Ona i suprug za kćerkicu su kuću ukrasili šarenim balonima od kojih se ističe onaj u obliku jednoroga, dok je slavljenica na glavi nosila jednako šarenu tijaru na kojoj je pisalo "sretan rođendan". Osim roditelja Nataše i Nenada, Katji je na rođendanu društvo pravio stariji brat Toni. 

Da je ovom objavom Nataša razgalila mnoga srca, može se zaključiti po komentarima pratitelja i prijatelja. "Kuća bez ćeri je ka livada bez cvića, sretno", "Sretno zvijerki", "Sretno, lipa Kaja, sretno, najsretnije i blagoslovljeno sve!", "Najsretniji da ti je kajoo i još mnogo takvih!", "Sritan rođendan tvojoj maloj srićici, najsritniji od srca joj želim", samo su neke od lijepih želja.

Inače, Nataša ne govori puno o privatnom životu, no pretpostavlja se da se ljubav između nje i ortopeda javila početkom ljeta 2018. za vrijeme zajedničkog boravka u Barceloni. Svoju ljubav otkrili su javnosti nakon što je Janjić ostala trudna sa sinčićem Tonijem. Par je sudbonosno 'da' izgovorio u prosincu 2018. Početkom 2019. dobili su prvo dijete, a godinu dana kasnije i kćerkicu Katju. 

VIDEO Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
17:33 26.08.2024.

Isti Mick Jagger kad je bio mali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije