Demolirao joj stan

50 Cent optužen za obiteljsko nasilje: Pretukao bivšu curu

50 cent
Pixsell
04.07.2013.
u 10:19

Reper i glumac 50 Cent optužen je za fizički napad na svoju bivšu djvojku i uništavanje njezinog stana u Los Angelesu, piše Huffington Post.

Reper i glumac 50 Cent optužen je za fizički napad na svoju bivšu djvojku i uništavanje njezinog stana u Los Angelesu, piše Huffington Post. Repera čeka tužba za nasilje u obitelji i vandalizam, a ako bude osuđen, mogao bi dobiti pet godina zatvora i 46 tisuća dolara kazne.

50 Cent je djevojku napao 23. lipnja, a kako je ispričala, upao je u njezin stan, nakon što su se posvađali počeo razbijati te se ona tada zaključala u sobu. Provalio je i udario ju. Procjenjuje se da je napravio štetu od 7100 dolara, a prvo saslušanje očekuje se 22. srpnja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije