A. Cole skinuo prsten, no u razvod ne vjeruje iako Cheryl i te kako prijeti

Cole
Pixsell
01.03.2010.
u 21:36

Iako 29-godišnji igrač Chelseaja suprugu posljednjih dana bombardira SMS porukama i molbama da mu oprosti, zgođušna 26-godišnja pjevačica sve ozbiljnije razmišlja o razvodu kao jedinom pametnom rješenju.

Voli ga, ne voli ga, ostavit će ga, neće ga ostaviti – učestala su nagađanja britanskih medija o neizvjesnoj ljubavnoj sudbini engleskog para Cheryl i Ashleyja Colea čiji je troipolgodišnji brak na kušnji nakon otkrivenih izvanbračnih izleta poznatog nogometaša.

Iako 29-godišnji igrač Chelseaja suprugu posljednjih dana bombardira SMS porukama i molbama da mu oprosti, zgođušna 26-godišnja pjevačica sve ozbiljnije razmišlja o razvodu kao jedinom pametnom rješenju.

Nakon što je svekrvi priznala da ne želi Ashleyja primiti natrag jer je njihova ljubav uništena, slavni nogometaš, koji se trenutačno nalazi na rehabilitaciji u Francuskoj zbog ozlijeđenog gležnja, skinuo je svoj vjenčani prsten. Unatoč tome, još ne vjeruje da će ga Cheryl ostaviti.

– Ne mogu se zamisliti samu nakon toliko godina provedenih s Ashleyjem. Samoća me uistinu plaši i ne znam kako ću pobijediti taj strah. Znam da je razvod najbolje rješenje i duboko u sebi vjerujem da ću uspjeti – povjerila se Cheryl prijateljima. Ipak, neki mediji tvrde da gospođa Cole nikad neće skupiti hrabrosti i ostaviti supruga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije