POKAZALA PRSTEN

Adele na koncertu u Münchenu otkrila fanovima: 'Istina je, udajem se'

Adele
Foto: Profimedia
1/7
10.08.2024.
u 13:58

Ne mogu se udati za tebe jer se već udajem. Žao mi je", rekla je i pokazala na prsten na ruci. Taj trenutak s koncerta snimljen je i već se proširio društvenim mrežama.

Pop zvijezda Adele na koncertu je u Münchenu fanovima prvi put potvrdila da se zaručila za sportskog agenta Richa Paula. 
Naime, obožavatelj u publici držao je transparent na kojem je pisalo "hoćeš li se udati za mene", što je Adele uočila i odgovorila mu je.

"Ne mogu se udati za tebe jer se već udajem. Žao mi je", rekla je i pokazala na prsten na ruci. Taj trenutak s koncerta snimljen je i već se proširio društvenim mrežama.

 

Premda se već mjesecima nagađalo kako su se vjenčali, čini se da su se tek nedavno zaručili. 

Paul je zaprosio pjevačicu u njezinom rodnom Tottenhamu, a sretnu je vijest Adele odmah podijelila sa svojim prijateljima i obitelji.
"Rich je planirao da prosidba bude u njezinom rodnom gradu te joj je poklonio nevjerojatan dijamantni prsten od četiri karata", kazao je izvor za Daily Mail, pa otkrio da se veliko vjenčanje može očekivati već sljedeće godine.

GALERIJA: Pogledajte odličnu atmosferu na koncertu Thompsona, Zečića i Mate Bulića

Adele
1/36

Inače, o njihovom braku počelo se pričati lani  jer je Adele bila na komičarskom showu Alana Carra u Los Angelesu i Alan je upitao publiku je li se netko nedavno vjenčao na što je pjevačica, kako je prepričao izvor, viknula: "jesam". Iako samu vijest kasnije nisu ni potvrdili ni demantirali, Rich je priznao tada da su u dobroj fazi veze. 

Mnogi su tada primijetili da Adele već nosi dijamantni prsten godinu dana, ali ona je demantirala da je to zaručnički prsten pa priznala da jednostavno voli vrhunski nakit. Inače, par je prvi put javno objavio svoju vezu u srpnju 2021. kada su zajedno sjedili pored terena na NBA utakmici.

Tridesetšestogodišnja pjevačica pjesme "Someone Like You" ovaj mjesec ima 10 koncerata u njemačkom gradu u posebno prilagođenoj areni kapaciteta 80. 000 ljudi po večeri.

VEZANI ČLANCI: 

Dobitnica 16 Grammyja najavila je u srpnju da će uzeti "veliku pauzu" od glazbe nakon niza nadolazećih nastupa. Za njemačku televizijsku kuću ZDF rekla je: "Moj rezervoar je trenutno prilično prazan. Uopće nemam nikakvih planova za novu glazbu.

"Želim veliki odmor nakon svega ovoga i mislim da se neko vrijeme želim baviti drugim kreativnim stvarima", dodala je.Pjevačica je posljednji put nastupila u kontinentalnoj Europi 2016., a posljednji put u Velikoj Britaniji u srpnju 2022. na British Summer Time festivalu u Hyde Parku.

VIDEO: Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije