Humanitarni koncert 'Korak u život'

Akustični 'Best of' Parnog Valjka u KD Vatroslava Lisinskog

Parni Valjak
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
26.01.2016.
u 10:19

Popularni zagrebački sastav pomoći će u stipendiranju mladih studenata bez odgovarajuće roditeljske skrbi

U koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 20. veljače održat će se veliki humanitarni koncert domaćih rokera. Parni Valjak nastupit će u akustičnom izdanju, a publika će moći poslušati devedeset minuta najvećih hitova benda.

Ulaznice za koncert prodaju se po cijeni od 160 do 250 kuna, a dostupne su na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog te na web-portalu ulaznice.hr. uz izravan prijenos putem Hrvatske radiotelevizije.

Akcija ''Korak u život'' osmišljena je da pomogne osobama iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji. Dobivene stipendije mlade bi potaknule na daljnji razvoj obrazovanja i osigurale im svjetliju budućnost i svakodnevicu.

Foto: PR FOTO

Godišnje 200 djece iz domova sa završenom SSS

Hrvatska bilježi brojku od dvjestotinjak djece godišnje koja završavaju srednju školu, a dolaze iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji. Neki namjerno padaju četvrti razred zbog straha za vlastitu egzistenciju i budućnost.

Stoga je 2008. godine Rotary Club Zagreb pokrenuo akciju ''Korak u život''. U proteklih 8 godina prikupljeno je više od 210 studentskih stipendija, a prva generacija stipendista uspješno je završila fakultetsko obrazovanje.

U humanitarnu akciju možete se uključiti i pozivom na broj humanitarnog telefona 0609001 (6,25 kuna; PDV je uključen u cijenu).

Prikupljena sredstva od prodaje ulaznica i donacija pomoći će ovim mladim ljudima da iskoriste mogućnost kvalitetnijeg života unatoč životnim neprilikama.

>> U prepunoj maloj dvorani Doma sportova fanovi uživali uz Parni valjak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije