NAKON TRI GODINE

Al Pacino (84) prekinuo s 54 godine mlađom djevojkom, ona već viđena u društvu drugog (68)

Foto: Profimedia
1/15
09.10.2024.
u 17:43

Pacino je raskid s 30-godišnjom producenticom obznanio tijekom promocije svoje nove knjige. Inače, Al i Noor upoznali su se na jednoj večeri krajem 2010-ih, dodatno zbližili za vrijeme pandemije koronavirusa, a prvi put zajedno viđeni u travnju 2022. godine.

Legendarni holivudski glumac Al Pacino (84) ponovno je slobodan. Prekid s 54 godine mlađom televizijskom producenticom Noor Alfallah glumac je za javnost obznanio u sklopu promocije svojih memoara 'Sonny Boy'. - Ne, mi smo prijatelji - odgovorio je na pitanje o trenutnom statusu veze s 30-godišnjom Noor, s kojom je u lipnju prošle godine dobio sina Romana. Dodatnu potvrdu dao je Pacinov glasnogovornik: -  Al i Noor su jako dobri prijatelji i to su već godinama, a zajedno odgajaju i njihovog sina Romana - kazao je medijima.

Nedugo nakon objave ove vijesti producentica je viđena u društvu komičara Billa Mahera (68). Naime, dvojac je snimljen kako pola sata poslije ponoći zajedno u automobilu napuštaju jedan poznati losanđeleski hotel, što je pokrenulo glasine da je atraktivna crnka brzo pronašla zamjenu. Recentnu fotografiju nje i komičara možete pogledati u nastavku.

Foto: Profimedia

Inače, Al i Noor u javnosti su prvi put viđeni u travnju 2022. godine. Tada su uživali u otmjenoj večeri u Venice Beachu u Kaliforniji, a nakon koje su zajedno ušli u automobil. Pred restoranom su naletjeli na Vita Schnabela, bivšeg dečka slavnih manekenki Heidi Klum i Irine Shayk, koji je ispred restorana zapalio cigaretu. Oboje su bili odjeveni u crno, a Noor je za otmjenu večeru u talijanskom restoranu odabrala crne tajice, čipkastu majicu, kožnu jaknu i čizme iste boje na visoku petu. Prvi put su se upoznali krajem 2010-ih na jednoj večeri, a dodatno zbilžavanje uslijedilo je tijekom pandemije koronavirusa.

VEZANI ČLANCI:

U svibnju prošle godine glumčev glasnogovornik je potvrdio da Pacino i Noor čekaju svoje prvo zajedničko dijete. Strani mediji tada su pisali da je Pacino bio iznenađen zbog njezine trudnoće pa je Noor napravila DNA test koji je potvrdio da je Al otac njezina djeteta. Pacino ima još troje djece iz prethodnih veza: kćer Julie (34) te 23-godišnje blizance Oliviju i Antona.

Podsjetimo, o prekidu glumca i televizijske producentice pričalo se i prošle godine, kada je u rujnu britanski tabloid Daily Mail objavio kako se par rastaje samo tri mjeseca nakon su dobili dijete. Navodno, Noor je pritom zatražila potpuno skrbništvo dodajući da želi da glumac posjećuje sina Romana Alfallaha Pacina. Daily Mail piše i da je dvojac papire o skrbništvu nad sinom potpisao samo šest dana nakon što je on došao na svijet. On je bivšoj djevojci dužan mjesečno plaćati 30 tisuća dolara za alimentaciju, a godišnje mora uplatiti i 15.000 dolara kao fond za obrazovanje svojeg djeteta. 

GALERIJA: FOTO Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina, razlika je vidljiva

1/54

Alfallah je u posljednjoj vezi za koju je javnost znala bila s Mickom Jaggerom, a par je prekinuo 2017. godine. Još ranije televizijska producentica izjavila je da 'ne žali ni za čim', već ima 'puno lijepih uspomena' iz razdoblja s Jaggerom. - Naša razlika u godinama nije mi ništa predstavljala. Srce ne pita za godine, ono samo zna za ono što osjeća. To mi je bila prva ozbiljna veza i bila sam jako sretna - rekla je jednom prilikom i dodala da je Jagger bio u 'odličnoj formi'. "On je više fit nego ja. Jako poštujem njegovu discipliniranost", dodala je tada, a ranije ju se povezivalo i s Clintom Eastwoodom.

VIDEO: Popularna Lile opisala je svog savršenog muškarca i osvrnula se na preljub

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije