Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazao što je vidio

Aleksandar Stanković javio se s putovanja i otkrio: 'Ova zemlja izgleda bolje od mojih očekivanja'

Promocija knjige Aleksandra Stankovića
Foto: Dario Topić
1/16
02.07.2024.
u 08:51

Stanković se sada na Facebooku svojim prijateljima i pratiteljima javio iz Rumunjske, gdje, čini se, snima nastavak svog serijala "Vjetar u kosi".

Omiljeni talk-show "Nedjeljom u 2" trenutno je na ljetnoj pauzi, a urednik i voditelj emisije Aleksandar Stanković nije na odmoru. Naime, Stanković je odmah nakon kraja užurbanog rada na jednom formatu prebacio se na drugi projekt. Stanković se sada na Facebooku svojim prijateljima i pratiteljima javio iz Rumunjske, gdje, čini se, snima nastavak svog serijala "Vjetar u kosi". "Rumunjska izgleda bolje od mojih skromnih očekivanja. Godine članstva u Europskoj uniji ostavile su traga. Bukurešt je čist i impozantan, a Crno more je neslano", napisao je te pokazao kako se provodi te što je sve vidio.

Stanković se s ove lokacije javio i prije nekoliko dana s fotografijama, a tada je dao naslutiti da snimi nastavak svog serijala, zbog fotke motora. Voditelj i urednik je izrazito aktivan na društvenim mrežama, a osim što tamo najavljuje goste često dijeli i neke anegdote iz života. Tako je nedavno podijelio anegdotu iz pekare, pa upozorio.

- U velikom lancu pekarnica danas su mi umjesto eura uzvratili čileanske pesose. Veličinom, pa i izgledom slični su kovanici od jednog eura. Neću ništa prijavljivati jer prodavačica sigurno nije imala loše namjere, ali nije zgoreg malo pažljivije pogledati u dlanove kada vam vraćaju kovanice - upozorio je Stanković.

VIDEO Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar El_Delinquente
El_Delinquente
15:21 02.07.2024.

Čisto u Bukureštu. Nije čudo, nema Možemovaca.

TA
Talleyard
14:55 02.07.2024.

Za nagradu neka se ne vraća

Avatar kozorog
kozorog
09:53 02.07.2024.

eh na što se troši novac od naše rtv pretplate.... na zgubidane. jel on negdje radio uopće osim malo na radiju i sad na tv-u? i to će hrt predstaviti kao domaću produkciju... koje btw uopće i nema u programu. strane produkcije ne bi smjelo biti više od 20%.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije