Bolna tema

Aleksandra Prijović se rasplakala odgovarajući na pitanje o roditeljima: Svatko je otišao svojim putem

Zagreb: Drugi koncert Aleksandre Prijović u Areni
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
10.01.2024.
u 19:00

Moji roditelji se ne viđaju često, skoro pa se nikad ne viđaju. Na mom koncertu su bili svi zajedno - rekla je pjevačica gostujući u emisiji Balkanskom ulicom

Pjevačica Aleksandra Prijović, koja je u prosincu pet puta napunila Arenu Zagreb, bila je jako emotivna gostujući u emisiji Balkanskom ulicom. Aleksandra se rasplakala dok je pričala o svojim roditeljima koji su se rastali kada je ona imala tri godine, ali su zajedno bili na njezinom koncertu u Nišu i to je bio jedan od rijetkih trenutaka da su joj roditelji bili zajedno na istom mjestu. 

- Moji roditelji se ne viđaju često, skoro pa se nikad ne viđaju. Na mom koncertu su bili svi zajedno... - rekla je u emisiji Prijović jedva suzdržavajući suze  započela je pjevačica dok su joj se oči punile suzama. Voditeljica ju je pitala: Sjedili su jedno pored drugog i ti si vidjela ono što si željela cijelog života, je li tako? Pjevačica je obrisala suze i kimnula potvrdno glavom odgovarajući na ovo pitanje. 

 

@blictvofficial Porodica je SVE! ❤️🥹 #blictelevizija #blictv ♬ original sound - Blic TV

 

VEZANI ČLANCI

- Eto, taj trenutak. Svatko živi svoj život, i kada netko ne može biti zajedno ni ne treba biti zajedno. I to je sve ok, ali ja kao netko tko je uvijek maštao o tome da imam veliku obitelj, nisam imala. Onda oni u kakvim su odnosima već bili, svatko je otišao svojim putem, i nekako nisu mogli zajedno...- ispričala je Aleksandra. 

Aleksandra dolazi iz glazbene obitelji i njena mama Borka je pjevačica te se godinama bavila pjevanjem i Aleksandra je od nje naslijedila taj talent te često ističe kako upravo mami duguje sve što je postigla.  Borka je, nakon razvoda od supruga sa kćeri ostala živjeti u Belom Manastiru. 

- Kada pomislim na školu i djetinjstvo sjetim se Belog Manastira, iako sam često odlazila i kod tate u Srbiju. S obzirom da sam odrasla u ovoj državi, nikada nisam mogla ni zamisliti da ću se pojaviti u Dnevniku u Hrvatskoj. To mi je bilo nezamislivo. Svojim prijateljima u razredu pričala sam da će se ovo dogoditi, i mnogi mi nisu vjerovali. Znali su mi se smijati i rugati. Tada sam imala 12, 13 godina i rekla sam im: "Jednog dana ćete se hvaliti da ste išli sa mnom u školu." - ispričala nam je Aleksandra u intervju uoči svojih koncerata u Areni Zagreb. Ispričala nam je tada kako je i dalje u kontaktu s prijateljima iz Belog Manastira.

- I dalje sam u kontaktu s ljudima s kojima sam se onda družila. Imam prijateljicu koja sad živi u jednom selu pokraj Belog Manastira i s njom se i dalje družim svaki put kad dođem u Beli Manastir. Imam tamo mamu, prijatelje, kumove, rado dolazim u mjesto u kojem sam odrasla. Sve su to lijepe uspomene. - rekla je. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

ZZ
Z-ZG
20:06 10.01.2024.

Muzika za opančare u Hrvatskoj.

DU
Deleted user
23:28 10.01.2024.

ko li ovo finansira svaki dan po jedan clanak o ovoj…..na silu napravise zvedu od ove…izgleda Fahreta diktira stvarima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije