Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Varaždinu

Aleksandra Prijović usred koncerta se obratila mužu: 'Vidiš li Filipe?'

Aleksandra Prijovi? nastavila je turneju u Varaždinu
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell
1/10
27.04.2024.
u 09:40

Aleksandra u Varaždinu ima zakazana još dva koncerta, a između izvođenja svojih hitova otkrila je neke detalje o sebi. Jedan od njih jest i da nikad nije bila u Varaždinu.

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović (28) nastavila je svoju turneju, a tim je povodom u petak održala koncert u Varaždinu.  Aleksandra u ovom gradu ima zakazana još dva koncerta, a između izvođenja svojih hitova otkrila je neke detalje o sebi. Jedan od njih jest i da nikad nije bila u Varaždinu. - Po prvi put sam u ovom gradu. Želim vam se prvo zahvaliti što ste došli večeras i što ću pjevati za vas tri dana. Želim da ovo bude svima nama divna uspomena - rekla je Prijović na početku koncerta na koji je došlo nekoliko tisuća ljudi. Koncert je to koji je bio rasprodan u svega 24 sata još u veljači, a pjevačica se potrudila održati noć za pamćenje. Koncert je otvorila svojom pjesmom "Za nas kasno je", a potom su uslijedili hitovi poput "Testament", "Ja sam odlično", "Totalna anestezija", "Kuća strave" i druge. Dok je pjevala jednu od svojih najljepših balada, "Sve po starom", Aleksandra se obratila svom suprugu Filipu Živojinoviću, koji je autor pjesme.

Aleksandra Prijovi? nastavila je turneju u Varaždinu
1/10

- Vidiš li Filipe, kako u Varaždinu vole tvoje pjesme. Kada me budu pitali kakva je publika u Varaždinu, reći ću da je emotivna kao i ja. Posebno mi je drago što volite balade i što ste toliko emotivni - priznala je pjevačica. Aleksandra na svakom koncertu ima i posebne goste, a ovoga puta to je bila Slavica Ćukteraš.

Podsjetimo, Aleksandra je tijekom turneje "Od istoka do zapada" održala koncerte u nekoliko hrvatskih gradova, a najviše koncerata, njih čak pet, održala je u Zagrebu i Osijeku. Tijekom svih koncerata, dobro je poznato, prate je članovi obitelji, ali i članovi produkcije koji svaki put sa svjetlosnim efektima naprave show.

GALERIJA Pogledajte kako je Aleksandra Prijović izgledala kad je imala 16 godina

Aleksandra Prijovi? nastavila je turneju u Varaždinu
1/29

VIDEO Baby Lasagna na zagrebački aerodrom stigao u Neveri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije