SVE OBJASNIO NA FACEBOOKU

Alen Vitasović zabrinuo obožavatelje: Otkazao sve nastupe pa otkrio da ima zdravstvenih problema

Foto: Dario Markas
1/9
23.03.2022.
u 09:55

"Dragi prijatelji, moja publiko i svi koji ste uvijek bili uz mene, zbog teških iznenadnih zdravstvenih problema, a po savjetu stručnjaka, prisiljen sam otkazati sve koncerte, snimanja i to nakon tri godina bez moje muzike i egzistencije. Bitno je zdravlje. Hvala vam na dugogodišnjoj pomoći i podrsci. Nema predaje, vaš Alen", napisao je Alen.Vitasović

Istarski glazbenik Alen Vitasović (53) objavio je na svom Facebook profilu da otkazuje sve nastupe zbog bolesti. 

"Dragi prijatelji, moja publiko i svi koji su uvijek bili uz mene, zbog teških iznenadnih zdravstvenih problema, a po savjetu stručnjaka, prisiljen sam otkazati sve koncerte, snimanja i to nakon 3 godina bez moje muzike i egzistencije. Bitno je zdravlje. Hvala Vam na dugogodišnjoj pomoći i podršci. Nema predaje, Vaš Alen", napisao je Alen.

Vitasović je prije dvije godine dao intervju za Večernji list u kojem je govorio o svojoj ovisnosti o alkoholu.

– To je određena vrsta bolesti, mnogo ljudi ima te probleme, a ja ih neću imenovati. Mi se borimo, radimo, mučimo se, svako ima svoje poroke. Smeta mi to jako, ali više me nije sram. To se dogodilo, to se događalo, još se događa, borim se. Što se tiče alkohola, tu sam doktor i psiholog, psihijatar. Ja sam ovisnik o alkoholu i to sam shvatio. Čim sam to shvatio, odmah mi je bilo lakše. Imam puno susjeda i prijatelja koji su teške pijandure, ali to ne priznaju. Meni još uvijek nije dobro i pokušavam to riješiti. Sve sam pokušao i sve radio da educiram i druge da ne piju ili da manje piju. Razmislite sami o sebi i vašem zdravlju. A danas je to teško, psihički. Teško se boriti s brakovima, životima, djecom, poslom kojeg nema, ničeg nema. Ja sam bio na liječenju i rekao si da to moram riješiti. Napravio sam i naučio dosta iako sam još uvijek ovisan, ali se jako kontroliram – rekao je Vitasović.

Inače, Vitasović je zadnji koncert odradio 4. ožujka na sedmom izdanju festivala AntiValentinovo gdje je nastupao uz domaćine Let 3, heavy metal bend Siniše Vuce Živo Blato te alter ego Saše Antića – Alejuandro Buendija.

Foto: Dario Markas

Publika se odmah po izlasku Vitasovića na pozornicu zabrinula zbog njegova fizičkog izgleda. Naime, Vitasović je izgledao, kako su rekli iz publike, dosta slabo i pomalo ispijeno

VIDEO: Dobitnika Večernjakove ruže Tina Kovačića dočekali bakljadom u Osijeku

 

Ključne riječi

Komentara 7

ČS
Čuvaj se senjske ruke
11:28 23.03.2022.

Kasno je pročitao da alkohol šteti zdravlju.

VO
VođaSmjene
11:07 23.03.2022.

I ovaj ima "obožavatelje"???🤣🤣🤣🤣

TM
trade_mark
10:53 23.03.2022.

frajer je u bolnici radi korone. cijepio se nije jer je cijepljenje beskorisno a virusi su izmišljeni dio plandemije za uspostavu novog svjetskog poretka. tako je pričao pred dvije godine. e j*bg sad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije