uživala s prijateljicama

Tatjana Jurić pohvalila se fotkom iz Dubaija, pratitelje očarala atributima: 'Kao iz talijanskih filmova'

Foto: Instagram
1/11
23.03.2022.
u 09:14

U Dubai je otputovala s prijateljicama, među njima i voditeljicom Miom Kovačić (39), a obožavatelje je počastila fotografijom s prekrasne pješčane plaže.

Radijska i TV voditeljica Tatjana Jurić (40) ranije ovog mjeseca s pratiteljima na Instagramu podijelila je tužnu vijest. Naime, njezin ljubimac, pas Jack, uginuo je, a čini se da se voditeljica odlučila nakon te boli i tuge počastiti odmorom na kojem će nakratko zaboraviti na bolnu situaciju. 

U Dubai je otputovala s prijateljicama, među njima i voditeljicom Miom Kovačić (39), a obožavatelje je počastila fotografijom s prekrasne pješčane plaže. 

"Kaaaakvu fotku je moja Irena Kolić okinula!!! Pa ne izgleda li kao kakva diiiivna razglednica iz 60-ih?", upitala je voditeljica svoje pratitelje, a brojni su joj u komentarima pisali kako se savršeno uklopila. 

"Rekla bih kao DIVA iz 60-tih", "Žena za sva vremena", "Predivna, baš kao razglednica", "Kao iz talijanskih filmova iz sedamdesetih...", "Ovo je vanvremenska fotka! Ovako lijepa žena je lijepa u svakom vremenu", pisali su joj pratitelji, a jedna pratiteljica upitala ju je kad je ovo bilo, s obzirom da su je to jutro slušali na radiju. Tatjana je objavila da je ova fotografija nastala prošli petak, a čini se kako se voditeljica već vratila svojim dužnostima u Zagrebu. 

Inače, voditeljica je 14 godina bila nerazdvojna od svoje kujice Jack i odlazak njezina ljubimca slomio ju je u potpunosti. Jackie je s Tatjanom išla na odmor, na posao, obiteljska okupljanja i s njom je prošla puno toga i zato nije skrivala koliko je tužna zbog odlaska svog ljubimca.

- Otišla je moja Jack i ja pojma nemam kako podnijeti ovu prazninu. Ne znam hodati, a da se ne osvrćem gdje je. Ne znam biti, a da je ne tražim krajičkom oka i da je ne čujem negdje blizu. Od snimanja, terena, etera, montaža, studija, kava, sastanaka, druženja, frizera, šminkanja, odmora, kupanja, spavanja, veselja, tuge, samoće i tišine… Jack je uvijek, ali uvijek kad bi bila dobrodošla i kad je željela, bila uz mene. A dobrodošla je bila uvijek i željela je sa mnom uvijek. Iz legla, ona je izabrala mene. Iako sam ja došla po njezinog brata, ona mi je iz legla prva prišla i ostalo je, kažu, povijest - podijelila je Tatjana među ostalim sa svojim pratiteljima i potom im se zahvalila na podršci. 

VIDEO>>Najbolji trenuci s ovogodišnje Večernjakove ruže

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Brnjo
Brnjo
10:15 23.03.2022.

Zašto ne. Treba se malo i zaraditi...

ČS
Čuvaj se senjske ruke
20:15 23.03.2022.

Išla je da zaradi i da potroši.

Avatar Bud Humski
Bud Humski
16:54 23.03.2022.

Ne shvacam ovu opsjednutost Dubaijem? To je postalo k'o status simbol, otici u Dubai na odmor. A ima na tisuce ljepsih mjesta na ovom nasem prekrasnom planetu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije