Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA FACEBOOKU

Alen Vitasović pohvalio se kćerkom i čestitao joj rođendan: 'Moj ponos'

Pula: Glazbenik Alen Vitasović
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/8
29.11.2023.
u 08:35

- Sretan ti rođendan! Fantastično izgledaš! Moj ponos, stoji pokraj fotografije koja je u samo nekoliko sati dobila više od 200 lajkova.  Podsjetimo, Alen je sina Ivana i kćer Miju dobio u braku s prvom suprugom Sandrom, s kojom je bio u braku do 2016. godine. Prošle godine drugi put se oženio, za Eleonoru

Istarski glazbenik Alen Vitasović na Facebooku je čestitao 21. rođendan svojoj kćerki Miji. Ponosni tata objavio je njenu fotografiju i napisao: 

- Sretan ti rođendan! Fantastično izgledaš! Moj ponos, stoji pokraj fotografije koja je u samo nekoliko sati dobila više od 200 lajkova. 
Podsjetimo, Alen je sina Ivana i kćer Miju dobio u braku s prvom suprugom Sandrom, s kojom je bio u braku do 2016. godine. Prošle godine drugi put se oženio, za Eleonoru. 

- Ivan i Mia su moja snaga. Oni su moje sve. Nisam ja bio teško bolestan, ali bilo je situacija kad sam bio nikakav otac. To me boli. Inače, mislim da sam dobar otac, iako nema savršenog roditelja. Djeca su mi punoljetna, odgojena pošteno, rade i bitno da su zdrava. kazao je Alen lani za Slobodnu Dalmaciju. 

VEZANI ČLANCI: 

Alen je nedavno završio u pulskoj bolnici zbog problema sa zdravljem. Zbog toga se kaže odlučio povući sa scene i odmoriti se. Kazao je kako će sa suprugom otići izvan države na nekoliko mjeseci. Tvrdi da uopće neće pjevati. 

- Ići ću vjerojatno sa suprugom dva, četiri, pet mjeseci negdje izvan države. Neću pjevati uopće. Odmorit ću se nakon 50 godina od glazbe. Materijal je gotov, možda snimim još jednu ili dvije pjesme i na ljeto ponovno planiram svirati i raditi - rekao je Alen za Istarski.hr. 

Potvrdio je i da će koncert koji je trebao biti održan u siječnju održati u svibnju. - Pedeset i nešto godina sam na pozornici i meni je pun klinac držati taj fu*king je*eni mikrofon i derati se po cijele noći u zadimljenom, u društvu pijanih i na kraju se ja napijem s njima. Gubljenje noći, gubljenje obitelji, gubljenje zdravlja, gubljenje svega. San rekao 'ej, Vitasoviću, ajde sredi se radi svoga zdravlja", izjavio je Alen.

VIDEO: Mišo Kovač završio u bolnici: Javila nam se kći Ivana i otkrila njegovo zdravstveno stanje 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:58 29.11.2023.

Drži se Alene uz tebe smo.

Avatar rubinet
rubinet
11:33 29.11.2023.

Prođle godine drugi put se oženio, za Eleonoru

Avatar Mister No
Mister No
09:07 29.11.2023.

A zakaj je on stalno po novinama u zadnje vrijeme?? Mislim, lijepo da je tu još sa nama, ali sad već iskače iz paštete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije