Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimao bi spot

Alen Vitasović: Šaljite mi po 100 kuna ili koliko možete da skupim

Alen Vitasović
17.02.2014.
u 13:52

Alen Vitasović želi snimiti spot za svoj novi singl, no nema novca. Stoga je odlučio na Facebooku potražiti pomoć prijatelja...

Alen Vitasović želi snimiti spot za svoj novi singl, no nema novca. Stoga je odlučio na Facebooku potražiti pomoć prijatelja. – Treba mi novac za novi spot "Marija ni stila". Sponzori neće dati. Ajde, prijatelji, šaljite mi po 100 kuna ili koliko možete da skupim i snimim. Bit ćete spomenuti u spotu i medijima – zavapio je Vitasović.

– Dodao je da ne želi zlonamjerne komentare. – I molim vas, bez zlonamjernih komentara. Ako netko želi biti mali sponzor i pomoći, dobro. Ako ne, sve OK. Diskografske kuće više ne plaćaju, a spot košta i do 4000 eura. Neki su se ljudi odazvali u želji da pomognu Vitasoviću, no ne zna se koliko je skupio. Status na Facebooku navodno je bio samo test.

>>Alen Vitasović snimio pjesmu s devetogodišnjom kćeri Mijom

Ključne riječi

Komentara 6

MA
mare0801
16:40 17.02.2014.

žao mi je Vitasovića,iznimno simpatičnog momka iz naroda,i nikad mu ne bi nabila alkoholizam na nos,ali bih izbor zanimanja.Jer ako ne ide,nije sramota ni kopat,ni konobarit.

DU
Deleted user
14:23 17.02.2014.

e klošara...svu lovu je lucidno ulozio u alkohol a sad žica okolo za spot koji nitko ne treba....nema love nema spota...kao bi t ce spomenuti a nebi slucajno vratio ako bi bilo eventualne nagrade....koji lik...sramotis istru a i sebe....

ĆA
ćaćaća
15:22 17.02.2014.

a skupa je rakijica danas..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije