Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u areni zagreb

Alka Vuica oglasila se nakon što se spotaknula na pozornici: 'Pala jesam i to kao dama'

Foto: Voyo screenshot, RTL
1/18
11.02.2024.
u 13:00

Među izvođačima je bila i Alka Vuica (62) koja je započela nastup svima poznatom pjesmom "Laži me" uz plesačice. Alka je pažnju plijenila u zelenom šljokičastom odijelu, na glavi je nosila perje, a na nogama je imala štikle s debelom platformom

Petak u zagrebačkoj Areni će ostati zapisana u sjećanjima kao nezaboravan trenutak za sve ljubitelje hrvatske glazbe i disko plesa diljem Hrvatske i šire. Megadance Party, spektakularni koncert, koji je organizirala udruga Ideje Vrijedne Širenja, pod autorskim vodstvom legendarnog estradnog managera Vladimira Mihaljeka Mihe i producenta Karla Matića, bila je praktično obilježavanje 30 godina najvećeg stvaranja, djelovanja i ustoličenja hrvatske plesne glazbe - CRODANCE scene koja i danas ima što za pokazati i zna okupiti publiku. Događaj je oborio sve predrasude i sumnje o popularnosti hrvatske dance glazbe pozitivnom energijom ispunjenom Arenom, pretvarajući ovu dvoranu u najveću diskoteku ikad u Hrvatskoj. Zagrebačka Arena je od početka višesatnog (punih 5 sati) programa bila dupkom puna, što je samo po sebi dovoljno govorilo o očekivanjima i uzbuđenju publike. Kako je vrijeme odmicalo, atmosfera je bila samo više nabijena pozitivnom energijom i iščekivanjem tko je slijedeći, a kako su sati prolazili, zadovoljstvo je samo raslo.

Među izvođačima je bila i Alka Vuica (62) koja je započela nastup svima poznatom pjesmom "Laži me" uz plesačice. Alka je pažnju plijenila u zelenom šljokičastom odijelu, na glavi je nosila perje, a na nogama je imala štikle s debelom platformom. U jednom trenu se spotaknula i pala, a o svemu se oglasila na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

"Zbog Petka koji je naša draga Tetka, koja kad maše, ja joj krenem da me snimi bliže,a nisam znala da se skliže", počela je Vuica svoju najnoviju objavu. "Možda je stepenice polio vodom da ima najviše pregleda danas pod regionalnim svodom… Tko zna??? Pala jesam i to kao dama i opet ustala sama", stoji u objavi.

Pjevačica se zahvalila za "nezaboravno veče" pa dodala da oni koji imaju takvu publiku i nakon 30 godina, nemaju se čega bojati. "Ja sam svoje rekla"; zaključila je. 

"Ovo samo ti možeš izvesti, ovako pasti i ostati živa", "Najelegantniji pad u povijesti čovječanstva", "Kakav pad sa stilom! Žena pala kao da pada svaki dan", "Ovaj pad si odradila profesionalno, genijalna si, ženo", komentirali su obožavatelji.

Megadance Party nije bio samo običan koncert - bio je to emotivan doživljaj koji je ujedinio ljubitelje glazbe različitih generacija i ukusa. Dugačka i pomno birana lista pjesama DJ Pucka i DJ Sugar G vodila je publiku kroz glazbeno putovanje 90-ih koje je mnogima nemoguće zaboraviti.

1/6

Uvod i zagrijavanje publike je pripalo dvjema zvijezdama novijeg datuma, Albini i grupi Groovetastic, da bi show postigao pravu radnu temperaturu i bio sve zahuktaniji uz Alku Vuicu, Coloniu, Denis&Denis, Dreletronica, ET, Ellu, Emiliu, I Bee, Ilana Kabilja, Karmu, Mineu, Mirjanu i Damira (ex. Mandi), Sandija, Simpliciu, Šajetu, Vatrogasce, Vlatku Pokos i Sennu M, čijim nastupom je proslava glazbe zaključena.

Svaki izlazak na pozornicu popratio je veliki pljesak i zvižduci odobravanja uz obavezno zborno pjevanje najpoznatijih refrena izvođača s publikom. Nastupe su dodatno obogatili i vizualno pojačale plesačice i plesači pod koreografskom palicom Igora Barberića.

VEZANI ČLANCI

Uz posebne video prezentacije naslovnica Večernjeg lista te poznatim hitovima koje i danas volimo prisjetili smo se onih koji nisu više s nama - Kasandre, Dine Dvornika, Čubija, Olivera, Massima, Jasmina Stavrosa i Jurice Popovića. Posebna zahvala na ekranu te kroz posebno tiskanu knjižicu odana je i autorima glazbe, tekstova i aranžmana hrvatskih dance hitova koji su realizirani u suradnji s Hrvatskim društvom skladatelja. S redišnje postavljena pozornica-plesni podij, svjetlosni efekti, laserski show i vizualni prikazi dodatno su pojačali doživljaj, pretvarajući cijeli prostor u pravu plesnu arenu.

Megadance Party nije bio samo glazbeni događaj, već i prilika za lijepa sjećanja, zajedništvo i radost. Ljudi su plešući zaboravili svoje brige i probleme, prepustili se ritmu glazbe i jednostavno uživali u trenutku, uživajući u pjesmama koje su dio hrvatske baštine i vrlo žive nakon 30 godina. Ovaj spektakl je potvrdio da hrvatska glazba ima snagu i moć ujedinjenja i stvaranja nezaboravnih trenutaka.

VIDEO Tko je supruga Peđe Grbina? Završila fakultet u Srbiji, imala dramu oko diplome

Ključne riječi

Komentara 4

BU
budimirko
13:38 11.02.2024.

Nekada je pao i Mladen grdović i govirili da je bio pijan, zašto se ne može reći i za ovu da je bila pijana.

BE
Berlioz
15:51 11.02.2024.

Pad je razotkrio da pjeva na matricu i da uopće više nema glas.

PV
prcko.vita
13:25 11.02.2024.

Dama? S 62 ti si bato djevojka a ne dama, dama ćeš biti sa 99, a baba sa 130.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije