Pjevačica i voditeljica

Ida Prester optužena da je hrvatski špijun u Srbiji: Oglasila se pjevačica, prikupila brojne komentare

Ida Prester
Foto: HRT
1/33
11.02.2024.
u 12:02

Pjevačica i voditeljica Ida Prester na društvenoj mreži Facebook podijelila je zanimljivu poruku od svog pratitelja koji je optužuje da je hrvatski špijun u Srbiji. Ona mu zanimljivo odgovorila.

Domaća voditeljica i pjevačica Ida Prester na društvenim mrežama Facebook i Instagram često dijeli svoja mišljenja o društvenim temama, a ponekad podijeli i neke poruke svojih pratitelja koji nasmiju nju, a i ostatak njezine publike. Tako je bilo i ovaj put kada je na Facebooku objavila prepisku poruke od jednog pratitelja kojeg je odlučila ostaviti anonimnim. Naime, atraktivna Zagrepčanka podijelila je: „Pozdrav Ida, imam jedno pitanje za vas. Je li istina da ste hrvatski špijun u Srbiji?“, glasila je prva poruka tajanstvenog pratitelja, a pjevačica mu je zatim odgovorila:

„Da, kako znaš?“. – „Pišu na Twitteru“, napisao je tajanstveni pratitelj i poslao 'screenshot' s X-a, odnosno bivšeg Twittera. – „Do jaja!! Tko piše?“, odgovorila mu je. – „Meni to nije do jaja. Ja sam volio vašu muziku i išao na vaše koncerte“, napisao je. Popularna Ida zatim je objavila i poruku uz objavu: „Kad razočaraš one koji te vole“ i dodala tužni smajlić. 

Objava je prikupila više od sedamsto oznaka „sviđa mi se“ , a ispod su se zaredali i mnogi komentari. „Svi znamo da si ti dvostruki agent“, „Balkanski špijun“, „Ovo je genijalno“, „Provaljena s“, „Najslađa špijunka“, samo su neki od devedeset komentara ispod spomenute objave. 

 

Foto: Facebook screenshot

 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Podsjetimo, za doček Nove 2024. godine Ida je na prvom statusu napisala kako ju smeta što na društvenim mrežama ljudi ponižavaju Nepalce, Indijce, Bangladešane i Filipince koji su tamo slavili Novu godinu. Rekla je kako nije čula da je bio niti jedan incident, te da se nitko nije potukao, nitko nije ništa ukrao...

"Usijale su se mreže od zgražanja nad ‘Nepalskom novom godinom’ u centru Zagreba. Woltovska/Boltovska proslava, pišu. Smiju im se, rugaju, ponižavaju. Po čemu smo mi to vredniji i bolji ljudi? Istina, sinoć su centrom prošle desetine tisuća Nepalaca, Indijaca, Bangladešana, Filipinaca. A opet - ni jednog najmanjeg incidenta! Nitko se nije potukao, nitko nije ništa ukrao, pa ni uhvatio nekog za stražnjicu. Vidjeli smo tisuće radosnih, nasmijanih lica. Dečke koji ne razumiju možda puno hrvatskog, a opet skaču na hrvatske bendove, skandiraju, podržavaju. Dečke i djevojke koji slave Novu godinu daleko od svojih najmilijih, od svoje obitelji, svojih prijatelja.

 

Ida Prester
1/9

 

Na trgu su, jer ih u malim unajmljenim sobama ne čeka odojak, francuska salata i topli zagrljaji. Na trgu su jer si to jedino mogu priuštiti. Svi ti Fariqi i Raghavi nas ne smetaju kad nam donesu večeru ili grade krov, ali nam smetaju kad ih vidimo u gradu da se zabavljaju, vesele, da imaju život" napisala je Prester i nastavila: 

"Imigranti su tu jer IH TREBAMO. Jer naše radne snage nema dovoljno, jer naši mladi rade te iste poslove u bogatijim zemljama. Za Nepalce i Indijce smo mi ta bogatija zemlja. I u tom nema ništa lose, svak nek traži svoju sreću gdje mu odgovara. Došlo nam je naglo, razumijem da se nismo navikli. Ali moramo osvijestiti da će to tako ostati, a na nama je da smislimo kako te ljude najbolje integrirati, da učimo jedni od drugih i uvažavamo se. Najgore što možemo napraviti je izolirati ih, ponižavati, tjerati od sebe. Možemo i moramo bolje, empatičnije i zrelije" zaključila je pjevačica i voditeljica.

 

VIDEO: Nina Badrić pokazala drastičnu promjenu frizure: Kakva promjena, zašto tek sad ova frizura? 

Komentara 20

TU
TutoBruto
12:16 11.02.2024.

Doticna nema jednu postenu pjesmu, plese bez gacica na skupu politicara (aka. Mozemo), udala se za nekog partijanera iz Beograda. Tko je ona, tko ju gura i sta ona predstavlja da bude u medijima? Jedino kao odgovor se namece da ima prijatelje ili prijateljica u medijima pa ono kada ispijaju kavicu u Dezmanovom kazu: ajde draga tak mi super pricas, daj da napisemo neki intervju i stavimo to u Vecernji, ili neki live intervjujcic na TV. Ajde draga, pusa, pusa, pusek. Mozeee....ja cu platiti racuncek. Bas si srce! Kissi!

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
12:32 11.02.2024.

Oprostite, tko je Ida Preskar?

BU
bubaclex
12:53 11.02.2024.

Lol ova bi silno htjela bit popularna pa izmišlja clickbaitove o sebi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije