Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Alka Vuica sjetila se prvog poljupca: 'Kao da me krava polizala'

Beograd: Alka Vuica na drugoj polufinalnoj večeri festivala "Pjesma za Euroviziju '22"
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
1/10
23.08.2023.
u 09:08

– Katastrofa, poslije sam morala puno vježbati da bih dobila pjesmu ''Jer ti se ljubiš na tako dobar način'' – našalila se Alka i tako podsjetila kako je i to jedna od pjesama koje joj je napisao Momčilo Bajagić Bajaga.

Prvi poljubac mnogima je ostao u pamćenju po dobrom, ali i lošem. Alka Vuica prisjetila se svog prvog poljupca za InMagazin. 

– Sjećam se prvog poljupca i bio je grozan, na jednoj klupici u Bujama. Išla sam u srednju školu, s mojim prvim dečkom. Niti se on nije znao ljubiti niti ja. Tako smo se ljubili da smo se na kraju brisali maramicom – kazala je Alka. Nakon prvog poljupca osjećala se, kako kaže, kao da ju je krava polizala.

– Katastrofa, poslije sam morala puno vježbati da bih dobila pjesmu "Jer ti se ljubiš na tako dobar način" – našalila se Alka i tako podsjetila kako je i to jedna od pjesama koje joj je napisao Momčilo Bajagić Bajaga. 

Alka je imala samo 18 godina kada su se upoznali, a kako prenose mediji, zajedno su bili četiri godine.

VEZANI ČLANCI: 

U tom je razdoblju Alka Bajagi napisala pjesmu "Gdje Dunav ljubi nebo" koja je postala jedan od najvećih hitova Josipe Lisac.

"Bili smo mladi, pisali smo pjesme jedno drugom, bilo je ljubavi, neke pjesme postale su pravi hitovi."  Meni je nepristojno, što da govorim 'ko je meni što napisao. Ja vam mogu otkriti što sam ja Bajagi napisala, napisala sam ih nekoliko, ali jedna od pjesama koja je proizašla iz naše ljubavi jest: 'Gdje Dunav ljubi nebo'”, otkrila je Alka Vuica.

Iako je svatko od njih krenuo svojim putem, Alka tvrdi da su i danas dobri prijatelji.

“U odličnim smo odnosima, Momo je moj veliki prijatelj. Čujemo se, vidimo se kad možemo. Savjetujemo se oko pjesama, jako sam sretna što sam u životu zadržala ljude koje sam voljela, jer vjerujem da je ljubav energija koja ne nestaje, već se pretvara u nešto drugo. Možda zaljubljenost može nestati, ali prava ljubav ne može, ona uvijek ostaje", poručila je Alka.

Kako su pisali mediji, Bajaga je osim "Jer ti se ljubiš na tako dobar način" Alki napisao i hitove "Zažmuri“ i „S druge strane jastuka“.

VIDEO: Ana Gruica u crkvi se drugi put vjenčala s psihijatrom Boranom Uglešićem 

Komentara 2

LJ
ljudeman
14:47 23.08.2023.

Kako je tek njemu bilo. Je li njega krava lizala?

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:59 23.08.2023.

Jako bitna vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije