Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
leonardo prajo

Živio je i radio u Njemačkoj, a u 'Život na vagi' ulazi s više od 180 kg: 'Želim imati svatove i djecu'

Foto: RTL
1/10
23.08.2023.
u 07:00

Ovaj Hrvat rođen u Austriji neko je vrijeme živio u Njemačkoj, a nakon toga se ponovo vratio u Lijepu našu gdje je osnovao vlastitu građevinsku tvrtku. Leonardo je otkrio da trenutačno ima više od 180 kg, a da ga je na prijavu u show nagovorila zaručnica - zbog zdravlja.

U 'Životu na vagi' gledat ćemo ove sezone i borbu s kilogramima Leonarda Praje. Ovaj Hrvat rođen u Austriji neko je vrijeme živio u Njemačkoj, a nakon toga se ponovo vratio u Lijepu našu gdje je osnovao vlastitu građevinsku tvrtku. Leonardo je otkrio da trenutačno ima više od 180 kg, a da ga je na prijavu u show nagovorila zaručnica - zbog zdravlja. 

- Prekretnica je bila ta da me zaručnica nagovorila u jednu ruku da se prijavim, zbog zdravlja, kako se ne bi što pogoršalo. Drugi dio je - zbog sebe. Kako bih imao svatove, djecu, da mogu trčati za njima... rekao je za RTL.hr

Dodao je i da je oduvijek bio bucmast, te da je često u Austriji jeo brzu hranu zbog čega se stanje pogoršalo. 

VEZANI ČLANCI:

- Oduvijek sam bio bucmast. Prije 12, 11 godina, kada sam se preselio u Austriju, na svakom je ćošku bila brza hrana i tu se pogoršala situacija. Uvijek jedeš u autu, slabo si vani i tu sam gdje jesam.
Otkrio je i da je na dijetu krenuo prošle godine sa zaručnicom, te da je uspio izgubiti 26 kg, no kad je ona otišla u Zagreb, vratio se starim navikama. 

- Prošle godine sam sa zaručnicom krenuo na dijetu i tada sam izgubio 26 kilograma. Sa 201 kilogramom pao sam na 264 kilograma. Ona je otišla nazad za Zagreb, opet nisam pazio i vratio sam se na današnjih 188 kilograma.

Priznao je i da su ga ukućani upozoravali da bi trebao smršaviti
Ukućani su mi govorili da smršavim, ali to nije bilo ništa loše nego dobro za mene.

Kaže da je svima u njegovoj blizini bilo drago što se prijavio u show i da će sudjelovati. 
- Rekao sam samo mojoj obitelji, obitelji od zaručnice, dva bratića i prijatelji. Svi su bili sretni i drago im je bilo. Pogotovo kada sam im rekao da sam upao, tada smo organizirali i malu feštu.

VIDEO Ana Gruica u crkvi se drugi put vjenčala s psihijatrom Boranom Uglešićem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije