PROMO

AMC je na programu Hrvatskog Telekoma

AMC
20.08.2024.
u 11:14

AMC Networks International Central & Northern Europe (AMCNI CNE) i Hrvatski Telekom prema okvirnom sporazumu donose filmski kanal AMC pretplatnicima MAXtv-a Hrvatskog Telekoma od kolovoza 2024. godine.

U partnerstvu s Hrvatskim Telekomom, AMCNI CNE omogućava pretplatnicima pristup velikoj filmskoj biblioteci kroz premium, raznovrstan, živopisan i spektakularan izbor filmova i serija, uključujući originalne produkcije AMC studija i njihove najnovije premijere. AMC, filmski kanal, predstavlja vodeći kanal AMCNI CNE filmskog portfelja, koji je prisutan u CNE regiji već 10 godina, dok je američki televizijski kanal prvi put lansiran prije 40 godina, 1984. godine. Naziv AMC, što je skraćenica za American Movie Classics od 2002. godine, donosi priče koje utječu na gledatelje: spektakularan, snažan, nagrađivan sadržaj, poznati glumci i priznati redatelji, kvalitetna zabava. Kanal nudi raznovrstan, živopisan i spektakularan izbor filmova i serija, upotpunjen AMC-ovim vlastitim produkcijama.

Za kolovoško lansiranje na MAXtv platformi Hrvatskog Telekoma, AMC donosi premijeru serije The Walking Dead: Tales of the Walking Dead - sezona 1, s prvom epizodom koja će biti emitirana 19. kolovoza, kao i Troppo - sezona 1, u kojoj glume Chamoun Nicole, Linehan Lucas, Thomas Jane, dok će svjetska premijera serije The Walking Dead: Daryl Dixon - sezona 2 biti 30. rujna. Ostali istaknuti filmovi u kolovozu uključuju Jumper, Pitch Black, Unbreakable, Venom, Blood and Bone, Underworld.

"Sporazum pruža priliku za širi krug hrvatskih pretplatnika za praćenje našeg popularnog kanala AMC. AMC, kako kanal, tako i 10-godišnja prisutnost kompanije na Balkanu, stabilan je kamen temeljac za nas, naglašavajući da postoji potreba za uzbudljivim, premium sadržajem kao i za izvrsnim filmovima koje svi volimo gledati. Čvrsto vjerujemo u ulaganje u sadržaj kao pokretačku snagu za privlačenje gledatelja. Pružajući sadržajno bogate, lokalno relevantne filmove i serije putem Hrvatskog Telekoma, vodećeg hrvatskog operatera, namjeravamo zadovoljiti zahtjeve hrvatskih kućanstava za kvalitetnim televizijskim programima." - rekao je Balázs Hajós, potpredsjednik prodaje za partnere AMCNI CNE.

Istaknuto za kolovoz

The Walking Dead: Tales of the Walking Dead - sezona 1
Ponedjeljkom u 22:00 CET
Prva epizoda: 19. kolovoza
Priča o putovanju usamljenog preživjelog koji napušta svoj bunker u potrazi za ženom iz svoje prošlosti. Usput susreće neočekivanog saveznika koji je njegova potpuna suprotnost. Zajedno kreću u potragu za svojim izgubljenim voljenima.

Troppo - sezona 1
Ponedjeljkom u 22:45 CET
Prva epizoda: 19. kolovoza
Osramoćeni bivši policajac, Ted Conkaffey, lažno je optužen za uznemirujući zločin. Bježi u divljinu sjevernog Queenslanda i zaplete se s ekscentričnim privatnim istražiteljem.


The Walking Dead: Daryl Dixon - sezona 2
Ponedjeljkom u 04:00/22:00 CET, Prva epizoda: 30. rujna
Darylovo putovanje kroz slomljenu, ali otpornu Francusku dok se nada da će pronaći put kući.

O AMC Networks Internationalu
AMC Networks International (AMCNI), globalna divizija AMC Networks, pruža zabavne i priznate programe koji dopiru do pretplatnika u više od 130 zemalja i teritorija. AMCNI se sastoji od globalnih brendova kao i popularnih, lokalno prepoznatljivih kanala u raznim programskim žanrovima.

O AMC Networks International Central and Northern Europe
AMC Networks International - Central and Northern Europe (AMCNI – CNE), operativna jedinica AMC Networks Internationala, vodeća je međunarodna kompanija u području emitiranja i distribucije tematskih televizijskih kanala s 36 feedova i 13 brendova. Trenutni portfelj uključuje televizijske kanale u širokom spektru žanrova uključujući filmove i serije, dječje programe, infotainment i sport. AMCNI - CNE posjeduje i upravlja globalnim feedovima kanala JimJam, kao i raznim kanalima u srednjoj i istočnoj Europi poput vodećeg kanala AMC, Film+, Filmcafe, FilmMania, Sport1, Sport2, Minimax, Spektrum, Spektrum Home i TV Paprika. Osim toga, AMCNI - CNE uključuje njemački pay-TV kanal Kinowelt.

O AMC Studios
AMC Studios je interna produkcijska i distribucijska jedinica za AMC Networks Inc. Prva serija AMC Studiosa, The Walking Dead, najgledanija je serija u povijesti kabelske televizije i broj jedan drama na televiziji među odraslima od 18-49 godina šest sezona zaredom. Od tada, AMC Studios je producirao nekoliko kritički hvaljenih, nagrađivanih i kulturno prepoznatljivih originala za AMC, uključujući scenarističke serije Fear the Walking Dead, The Terror, Dietland, Into the Badlands i nadolazeće serije Lodge 49 i NOS4A2, kao i neskriptirane serije Ride with Norman Reedus, Robert Kirkman’s Secret History of Comics, koja istražuje priče, ljude i događaje koji su transformirali svijet stripova, i James Cameron’s Story Of Science Fiction od strane priznatog filmaša iza mnogih ikoničnih sci-fi filmova. Studio je također producirao dobitnika Peabody nagrade Rectify, te Hap and Leonard, kao i neskriptirane serije Cold Blooded: The Clutter Family Murders i nadolazeću The Jonestown Massacre za SundanceTV.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije