Žalio se i na Plitvice

Američki TikToker iznenađen cijenom toaleta na Braču, pratitelj ga 'poklopio': 'Koliko ste vi škrti'

Foto: instagram
1/9
17.08.2023.
u 14:58

Justus Reid trenutno boravi na otoku Braču, točnije na Bolu, a u videima koje dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama otkrio je i svoje dojmove. Ranije je pak ostao iznenađen i cijenom ulaznice u NP Plitvička jezera

Američki TikToker Justus Reid, kojeg neki pamte i po sudjelovanju u Supertalentu Nove TV,  nedavno je svojim pratiteljima obznanio da je dao otkaz, prodao svoju kuću i da se iz Amerike preselio na Balkan. Posljednjih mjeseci vrijeme provodi u Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Sloveniji, a ovih je dana stigao i na odmor u Hrvatsku. Reid trenutno boravi na otoku Braču, točnije na Bolu, a u videima koje dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama otkrio je i svoje dojmove. Posebno ga je iznenadila cijena toaleta. 

"Morao sam platiti 1.40 eura samo da odem na WC. Volite li vi šljunčane ili pješčane plaže? Ja sam više za pješčane, a moj prijatelj za šljunčane. Hrvatska je krcata, ali ima puno kul ljudi", ispričao je u videu na kojem je pokazao plaže, prirodu, hranu i kipove. Objavio je i snimke s popularne plaže Zlatni rat koju je posjetio s prijateljima. 

Kazao je i da su Hrvati opsjednuti bananama, a mislio je i da kip dupina koji predstavlja spomenik Hajduka predstavlja bananu. 

U komentarima su se odmah javili brojni pratitelji. "Splićanin sam i umirem od smijeha", "Vidjela sam te na Bolu", "Koliko ste vi Amerikanci škrti. Bolje platiti 1.40 eura nego kao u Americi obaviti nuždu u oceanu", "Bila sam tu prošlog tjedna i razočarala se. Bočica vode četiri eura", pisali su mu pratitelji u komentarima. 

@justus_reid American in Croatia. ##balkan##croatia##hrvatska ♬ original sound - Justus Reid

Nedavno je objavio i video s Plitvičkih jezera i konstatirao da je Hrvatska jako skupa jer su prijatelj i on za dvije ulaznice potrošili 80 eura. "Mislite li da to toliko vrijedi?", upitao je Reid pratitelje, a potom konstatirao da je u nacionalnom parku lijepo, ali i preskupo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justus Reid (@justus_reid)

Ranije je objavio i video u kojem je rekao da ga ljudi stalno pitaju da otpjeva pjesmu za koju misli da govori o ragbiju. Zapravo je riječ o pjesmi Zbog jedne ljubavi. "Najjači si, brate", "Tako je", "Kad te Split i Hajduk uzmu, nema povratka", neki su od komentara ispod objave.

@justus_reid Why do you keep asking me to play this? #croatia #hrvatska ♬ original sound - Justus Reid

Inače, Justus Reid mlada je zvijezda TikToka, Amerikanac je i radio je u Nacionalnoj gardi, ali njegova glavna publika na društvenim mrežama dolazi s Balkana. Gotovo svakodnevno objavljuje videa u kojima pjeva pjesme na hrvatskom jeziku, a poznat je našoj publici i po prošlogodišnjem sudjelovanju u showu Supertalent. Justus je zadivio žiri i dobio četiri "DA" za prolazak dalje. Međutim, nažalost nije pozvan natrag u polufinale, no to ga nije pokolebalo pa je nastavio svirati i pjevati na hrvatskom, a nedavno je izašla i prva takva njegova pjesma. "Djevojku" je napisao i skladao uz pomoć balkanskom producenta Ralea kojeg je upoznao preko Instagrama, a njome je oduševio pratitelje.

Samouk je u pjevanju kao i njegova cijela obitelj, a uz malu pomoć prijatelja Hrvata i Google prevoditelja. "Djevojka" je uspjela vidjeti svjetlo dana. Balkanske pjesme počeo je pjevati tako što je jednom slučajno ostavio negativan komentar za poznati automobil Yugo, nakon čega su ga u komentarima zasuli lavinom uvreda. Kao ispriku, počeo je svirati i pjevati naše pjesme, a osim hrvatskih, pjeva i srpske, makedonske, slovenske... 

Nedavno je Reid boravio i u Sloveniji tijekom velikih poplava koje su zahvatile pokrajine Gorenjska i Koruška. - Ovo je ludo. Molite se za Sloveniju - napisao je pored videa na kojemu pokazuje da je poplava došla do pola vrata lokalnih trgovina te da ne mogu sići ni niz stepenice. Isto tako, pokazao je i ribe koje su zajedno s poplavama došle te sada plivaju pred vratima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justus Reid (@justus_reid)

VIDEO Nakon što je objavila da će uzeti odmor od društvenih mreža Ella se ponovno javila: 'Idem u komu'

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar Fra Brne
Fra Brne
15:22 17.08.2023.

Istina je da je Hrvatska skupa,ali otkud ovom liku pravo da kaze sta valja a sta ne.Prodao je kucu u Americi i dosao ovdje misleci ustedjeti. Nek napise posto je rucak u restoranu u USA,ne hamburger nego rucak.Zar svako laprdalo jutjubera koji pomene hrvatsku moramo stavit na Dnevnik?

FR
franco1
16:15 17.08.2023.

Bio sam zadnje godine u nekoliko americkih nacionalnih parkova....cijene da se smrznes visoke,a ni blizu kvaliteti smjestaja kao kod nas. Sve neki kao obiteljski hoteli, a cujes sve sto pricaju u susjednoj sobi, restorani sve przeno i masno, bez okusa. Cijene u restoranima ogromne, jer kao to je nacionalni park. Suveniri na nivou drvenih roda, neka jeftina bizuterija. Neka sute i ne misle kako je ovo jeftina destinacija jer se ocekuje kako Hrvatska treba biti jeftina destinacija. E, pa nije....ako im se ne placa, neka idu u Tunis ili Tursku.

Avatar razbojnik404
razbojnik404
16:36 17.08.2023.

Bitno je, jako je bitno kad je netko nečime u Hrvatskoj nezadovoljan! Uvijek su to neki povijesno važni ljudi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije