Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Restoran kod Đurđe

Ana Begić rado bi otvorila restoran poput svog lika iz TV-reklame

Ana Begić
Luka Klun Pixsell
26.04.2010.
u 17:54

Scene su se ponavljale pa je zaredalo pivo, zbog čega nam je redatelj mudro na premijeri podvalio bezalkoholno pivo, da se ne bi dogodila neka glupost – prisjetila se Ana.

Iako nije pivopija, glumica Ana Begić uživa snimati reklame za Pan pivo jer to znači i dobro druženje s kolegama Dušanom Bućanom, Stojanom Matavuljem, Mladenom Kovačić, Goranom Makusom.

– Ne mogu se sjetiti kad sam popila prvo pivo, ali sjećam se jedne predstave na Akademiji u kojoj smo ga morali piti. I tako, scene su se ponavljale pa je zaredalo pivo, zbog čega nam je redatelj mudro na premijeri podvalio bezalkoholno pivo, da se ne bi dogodila neka glupost – prisjetila se Ana na jučerašnjoj promociji novog reklamnog spota koji je napravljen u maniri sitcoma. Glavni je lik, kao i dosad, Đurđa koja otvara restoran, a gledatelji će u sedam nastavka upoznati sve zgode i nezgode Đurđina društva.

– Tko zna, možda i ja jednog dana poput Đurđe otvorim restoran. Glavni kuhar bio bi moj brat, kojem je to i profesija – kaže 30-godišnja glumica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije