U povjerenju by Neven Ciganović

Ana Begić Tahiri: Nakon 'Bibinog svijeta' sam 10 godina bila izbrisana s televizije i filma

Foto: Laura Hana Uremović
1/3
29.08.2024.
u 20:00

Prvakinja drame zagrebačkog HNK-a gostovala je kod Nevena Ciganovića i pričala o poslovnim angažmanima, ali i privatnom životu

Gošća emisije "U povjerenju by Neven Ciganović" ovog je tjedna bila prvakinja drame zagrebačkog HNK-a, Ana Begić Tahiri. U jednom od najiskrenijih razgovora dosad glumica je ispričala koliko ju je obilježila uloga Bibe u seriji "Bibin svijet", nakon koje puno desetljeće nije mogla dobiti ulogu na filmu ili u seriji.

-10 godina sam bila izbrisana s filma i televizije- kazala je Ana te ispričala kako je na nju utjecalo što je kao mlada glumica odigrala ulogu koja joj je, jasno joj je sada kaj je navršila 45 godina, obilježila karijeru.

Mnogi su ju, odala je, godinama zvali Biba. Popričali su i o novoj sezoni nagrađivane serije "Dnevnik velikog Perice" te od tome zbog čega misli da nikad ne bi mogla raditi kao stand up komičarka. Simpatična Zagrepčanka iskreno je progovorila i o bori s kilogramima i kako je naučila prihvaćati ih. Kazala je kako spada u onu skupinu ljudi koja malo previše uživa u hrani kada su pod stresom te da tijekom napornih situacija često nakupi suvišne kilograme. Ipak, kazala je da je nakon poroda imala čak 40 kilograma viška koje je skinula u 1,5 godinu. Odala je i kako se nosi s menopauzom te zbog čega prihvaća uloge u reklamama.

Cijeli video možete pogledati:

Komentara 3

Avatar Žuti
Žuti
21:30 29.08.2024.

Meni se čini ili je ona prošla veliko mršavljenje i veliku obradu kod estetskog kirurga?

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:02 30.08.2024.

Pa valjda sama znaš zašto.

FU
Fusnota
20:07 29.08.2024.

Više Đurđa i Pan nego loša serija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije