"Baby Boom"

Ana Brdarić i Antonija Stupar radit će sve dok im ne bude preteško

Ana Brdarić
Boris Ščitar
06.08.2010.
u 20:16

Čak tri lica s RTL televizije okušat će se u slatkim čarima majčinstva. Amela Čilić rodit će ovaj mjesec, Ana Brdarić ima još tri mjeseca do porođaja, a Antonija Stupar u ranoj je fazi trudnoće.

Ana Miščević započela je sezonu "baby booma" na RTL televiziji. U lipnju je rodila dječaka i iza sebe već ima dvomjesečni roditeljski staž slatkih muka zbog neprospavanih noći. Radila je do posljednjeg trenutka, a trudnoća i porođaj prošli su besprijekorno. Već u prvom tjednu poslije porođaja Ana se riješila trudničkih kilograma i odmah bila zadovoljna svojim novim starim izgledom.

– Milo je predivna beba! Samo se smije, gotovo i ne plače, a glasa se samo kad je gladan – rekla je Ana odmah poslije porođaja.

Amela Čilić sitno broji

Svoje drugo dijete ovih dana očekuje još jedna novinarka RTL-a – Amela Čilić. U Dubrovniku, kod roditelja, sitno broji i, kako kaže, jedva čeka rođenje drugog sina. Iako je njihov četverogodišnji sin Maks za brata smislio ime Tigar ili Lav, u posljednje vrijeme više mu se sviđa Olimpijada. Za trudnoće neprestano je milovao mamu po trbuhu i govorio bratu kako će mu roditelji biti "zakon" kao i u svemu popustljiva baka. No ime će, kaže Amela, ipak smisliti svi zajedno, čim ugledaju tako željena dječaka.

– Velika sam već, i sada pred kraj, nekako mi je sve teško. Sretna sam jer je suprug Vlado došao iz Zagreba pa je stalno uza me. Sada doista sitno brojimo – rekla je lijepa voditeljica koja se također s povećim trbuhom povukla s malih ekrana.

Vijesti RTL-a s već povećim trbuhom vodi i Ana Brdarić, koja će svoje prvo dijete roditi za tri mjeseca. Beba raste, pa je trudnički način sjedenja sve izraženiji i teži, no Anu to ne sprečava da se svakodnevno ne pojavljuje na malim ekranima.

Ana Brdarić nema tegoba

– Dobro sam i radit ću sve dok se budem tako osjećala. Trudnoću odlično podnosim pa nema potrebe da se oko mene nešto posebno skače – rekla je vedra Ana.

Mučninu, napetost ili iznenadan umor, koji su tipični za trudnice, Ana prvih mjeseci nije osjećala. Baš suprotno! Zdravlje i vitalnost na zavidnoj su razini. Ana nosi dječaka, ali još nije htjela otkriti koje mu je ime odabrala. Voditeljica kaže kako joj trudničke dane uvelike olakšavaju buduće bake koje paze da se pravilno hrani. Nema dvojbe da će Ana i njezin suprug Marko Boljat doista biti ponosni roditelji, a do tada pokoji savjet o prvim mjesecima trudnoće Ana će sigurno udijeliti kolegici Antoniji Stupar Jurkin. Šarmantna voditeljica emisije "Exkluziv" u ranom je stadiju trudnoće. Prinova u domu Ivana i Antonije Jurkin očekuje se u veljači sljedeće godine.

– Osjećam se odlično i nije mi problem raditi. Tatjana Jurić vodi dva "Exkluziva" u tjednu pa je posao podijeljen. Mogu samo reći da sam presretna i veselim se budućnosti – kazala je Antonija.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
20:50 06.08.2010.

Želim im svu sreću ovog svijeta !

MI
Milkica
21:10 06.08.2010.

Tatjanu Pacek na tečaj hrvatskog! ....no Anu to ne sprečava da se svakodnevno ne pojavljuje na malim ekranima. Valjda \"Anu to ne sprečava da se svakodnevno pojavljuje na malim ekranima\", bez NE, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije