vjenčanje od milijun eura

Ana Ivanović udala se za Bastiana Schweinsteigera!

ana ivanović Bastian Schweinsteiger vjenčanje
Foto: Reuters/PIXSELL
1/13
12.07.2016.
u 12:58

Pjesmu za prvi ples mladencima će otpjevati Nina Badrić, po mladenkinoj želji

Srpska tenisačica Ana Ivanović i njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger danas su uplovili su u bračnu luku u Veneciji. 

Glamurozno vjenčanje najprije je bilo najavljeno za 5. lipnja, no ono je odgođeno zbog profesionalnih obaveza mladoženje, piše Blic. Presretni mladenci nakon vjenčanja prošetali su središtem Venecije nakon čega su se uputili u luksuzni hotel, gdje će nastaviti slavlje.

Zanimljivo je da će Ana i Bastian svoj najljepši dan u životu proslaviti, kako tvrde srpski mediji, u luksuznom hotelu ''Aman'' u kojem su se prije dvije godine vjenčali George Clooney i njegova odabranica Amal. Mladenci su u Veneciju doletjeli privatnim avionom iz Mallorce, a na obred vjenčanja stigli su u tradicionalnoj venecijanskoj gondoli.

 

Beautiful couple 😍💑 #BastiAna #BastiAnaWedding

Fotografiju objavljuje BastiAna (@basti_ana)

Njemački list Bild piše da su mladenci za danas organizirali građansko vjenčanje, dok će se na vječnu ljubav pred Bogom zavjetovati sutra. Na vjenčanju najpoznatiji svjetski par nije štedio, a mnogi mediji spekuliraju da će na njega potrošiti čak milijun eura. 

Pjesmu za prvi ples mladencima će, prema mladenkinoj želji, otpjevati Nina Badrić.

>>Tajno vjenčanje Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera

Komentara 32

DU
Deleted user
15:37 12.07.2016.

Kako i priličI kad se udaješ za nekog iz EU, prigodna glazba sa evropskim štihom -Nina Badrić a ne kakav turbo folk da se Basti okreni zuruck.

SC
schwertransport
15:32 12.07.2016.

Sretno mladenci

JE
jelenarozga
16:03 12.07.2016.

E moj Schweiny, najprije si svjetski prvak, a onda na euru igraš rukomet haha haha. Sve u svemu zgodan par.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije