Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
medicinska sestra

Ana iz 'Braka na prvu' otkrila da odlazi iz Hrvatske: 'Trebalo se posložiti puno kockica'

Foto: RTL
1/13
23.04.2024.
u 08:40

Nakon devet godina rada Jakuš odlazi iz jedne zagrebačke bolnice u kojoj je radila kao medicinska sestra. Ana je objavila fotografiju s kolegama na kojoj drži papir na kojem piše: 'Odlazim'. Nakon toga je otkrila i da odlazi u inozemstvo te da joj je to bila velika želja.

Ana Jakuš i Alen Vlahović par su koji su spojili eksperti u sociološkom eksperimentu "Brak na prvu". Par je od početka svoje komunikacije isticao da ima probleme u odnosu te se nisu slagali, a nakon toga su eksperiment odlučili i napustiti. No, i dalje su ostali aktivni na društvenim mrežama gdje dijele detalje svojih života. Može si vidjeti i kako su govorili o tome da se više ne druže, a sada je Ana donijela još jednu veliku životnu odluku. Naime, nakon devet godina rada odlazi iz jedne zagrebačke bolnice u kojoj je radila kao medicinska sestra. Ana je objavila fotografiju s kolegama na kojoj drži papir na kojem piše: 'Odlazim'. Nakon toga je otkrila i da odlazi u inozemstvo te da joj je to bila velika želja.

- Trebalo se posložiti puno kockica i napokon je to to. Teško je zbog obitelji, ali moram razmišljati dugoročno - rekla je za RTL.hr.

- Novi posao je samo jedna stepenica više prema mom cilju koji namjeravam ostvariti kroz nekoliko godina - dodala je te kazala da misli da je sada idealan trenutak za ovaj potez. - Dugo sam se pripremala i spremna sam za nove izazove- zaključila je.

Podsjetimo, Ana i Alen bili su treći par u showu koji je izgovorio sudbonosno "da". Alen je na vjenčanju bio nervozan čekajući Anu, no najbitnije mu je bilo da su mama, prijatelji i obitelj uz njega. Ana je bila nervozna, ali joj se mladoženja svidio na prvu. – Vidim da je visok, crn, huh! Onda mi se okrenuo i nasmijao – komentirala je Ana tada, no Alen nije imao tako pozitivne komentare.  – Šok, šok, definitivno šok i samo šok – komentirao je Alen nakon što je vidio Anu.  – Nekako uvijek jedno zamišljamo, a drugo nam se ostvari – dodao je. Ana je priznala Alenu kako je dosta nervozna, a on njoj kako nije te da mu je sve ravno. ''Diši duboko'', rekao je Alen Ani. 

– Vidim da je i on nervozan, iako nije to priznao. Očekivala sam da će on započeti razgovor jer mislim da je otvoreniji od mene. Nekako sam njegovu inicijativu čekala – rekla je Ana na vjenčanju, a njihovi problem počeli su već tijekom prve bračne noći i razgovora. Nisu se slagali tijekom cijelog puta, iako su pokušavali, a na kraju su odlučili i otići. No, ni to nije proteklo mirno. Alen je iznio svoje mišljenje o njihovo odnosu. - Shvatio sam da me kod Ane ne odbija samo izgled. To konstantno kolutanje očima koje je meni nekulturno... - rekao je Alen na posljednjoj ceremoniji dok je Ana isticala da se pjevač i radijski voditelj prijavio u show samo kako bi sebe promovirao. 

VIDEO Tajči zapjevala "Dvije zvjezdice"

Ključne riječi

Komentara 3

MO
morpheous
15:55 23.04.2024.

Blago kući koju ona zaobiđe!

DO
domagoj1492
09:00 23.04.2024.

Umjesto cijelog tog cirkusa oko nje, bolje bi bilo da je otišla u teretanu na fitnes na nekih 3-4 mjeseca. I sve svoje “probleme” bi riješila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije