Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasprodane krpice

Anamarija Asanović počastila se Versaceovom haljinom, bluzim,...

anamarija asanović
pixsell
19.11.2011.
u 22:00

Dizajnerica voli odjeću skupih dizajnera koju kreairaju za H&M pa se počastila novom kolekcijom koja je i u Zagrebu i u svijetu doslovno planula u jednom danu

U Britaniji su se Versaceove haljinice i kožne jaknice dizajnirane za lanac trgovina H&M ovaj tjedan razgrabile doslovno za pola sata. A trendu nisu odoljele ni hrvatske poznate dame.

– Kupila sam mnoštvo stvari! Kolekcije poznatih dizajnera za H&M uvijek su mi zanimljive. Počastila sam se crnom haljinom sa zakovicama, plisiranom suknjom, jednom bluzom, naušnicama, narukvicom i plavim šalom – pohvalila se Anamarija Asanović. Mlada dizajnerica pohrlila je u rano jutro u zagrebačku trgovinu H&M-a kako bi kupila krpice iz Versaceove kolekcije. Anamarija je rekla da su stvari koje je kupila među jeftinijima.

Crna haljina stoji 499 kn, a plisirana suknja 399 kn. Svjetskoj pomami za znatno jeftinijim dizajnerskim stvarima nije odoljela ni Milica Mihajlović, djevojka Ivana Todorića. Nosila je pune ruke nakita. Saša Joka pohvalio se da je kupio dosta stvari i da mu se kolekcija jako sviđa. – Vraća me u moju mladost, u devedesete. Mislim da je Versace napravio izvrstan posao – izjavio je Saša.

Ključne riječi

Komentara 5

TR
trias
22:51 19.11.2011.

Ova izgleda kao da su klonirali Severinu!

Avatar babas
babas
01:16 20.11.2011.

Aljoša dijeli s Bilićem 10 miljuna kuna premija što su dobili za plasman na Euro,što je njemu dati kćeri 100,200 tisuća da se obuče kako spada?

BA
babica5
10:21 20.11.2011.

EEEEEEE ako ja mogu razumjeti ove glupače!!!!!!!!!!!!!!!! Asanovička je ružno pače,i sve što pokušava sa sobom je đabe. Djete; shvati već jednom iprihvati-ti si ružna curica i krpic te nemogu uljepšati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije