Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Exkluzivne fotografije

Anamarija Lovrenčić: Eric Roberts je predobar čovjek!

Anamarija Lovrenčić
Foto: Someone dies tonight - Damir Korov
1/2
25.03.2016.
u 09:45

Lijepa Anamarija dobila je svoju prvu filmsku ulogu i to u filmu u kojem glumi Eric Roberts. Za portal Scena.hr kaže da je zahvalna na ukazanom povjerenju producentu filma Vjekoslavu Katušinu

Manekenka Anamarija Lovrenčić (21) iz Osijeka dobila je sporednu ulogu u filmu Vjekoslava Katušina ‘Someone dies tonight’. Ovo je njezina prva filmska uloga. Anamarija kaže da je zahvalna producentu na ukazanom povjerenju.

- Sretna sam. Ovo je za mene nezaboravno iskustvo. Vjekoslav je jako dobra osoba i na setu vlada opuštena i obiteljska atmosfera – rekla je Anamarija za portal Scena.hr. Anamarija nam je ekskluzivno danas na filmskom setu otkrila i kako je glumiti u filmu sa slavnim glumcem.

- Eric Roberts je jedan predobar čovjek. Ljubazan i simpatičan. Ne pokazuje da je posebniji od nas. Jednostavan je, ali opet veliki čovjek i glumac – naglasila je Anamarija. Dodaje da će se nastaviti baviti glumim. Inače, Erica Robertsa u Hrvatsku je doveo producent filma Vjekoslav Katušin.

>> Filmski studio kao sjajna kulisa za Schwarzkopf Cro A Porter

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije