izgubila je 8,6 kg

Anđela otkrila kako je jedan san presudio da napusti 'Život na vagi': Tu se dogodio klik

Foto: RTL
1/6
17.10.2023.
u 17:20

Sve je bilo u redu do trećeg tjedna, najbolje sam odradila trening. Nakon prvog ispadanja, pala sam, priznala je Anđela nakon što je otišla iz showa

Show "Život na vagi" sinoć je napustila Anđela koja je u prvoj emisiji imala 116,3 kilograma, a show je sada napustila sa 107,7 kilograma, što znači da je izgubila 8,6 kilograma, što je 7,4% tjelesne mase. Dugo se mučila s dvojbom otići ili ostati i objasnila je da joj je previše što je mjesec dana odvojena od djece i supruga. Dodala je kako je naučila sve o prehrani i da želi svoj put nastaviti vani te da će čim stigne, otići na plažu i da je više neće biti sram. Iako su svi kandidati razumjeli njezine razloge, oba tima su bila uplakana jer im je bilo jako žao što odlazi.

- Jedva čekam da vidim i zagrlim svoje! Drago mi je što sam došla i uspjela zbog njih, da može mama biti zdrava i dalje nastaviti zbog njih. Cilj mi je imati 80,85 kilograma, želim zablistati u finalu - poručila je Anđela kada je odlazila. Nakon emisije u razgovoru za RTL.hr ispričala je kako je dobro funkcionirala prva tjedna, ali nakon toga joj je bilo preteško zbog razdvojenosti od obitelji. 

- Sve je bilo u redu do trećeg tjedna, najbolje sam odradila trening. Nakon prvog ispadanja, pala sam. Nisam se mogla misli nikako riješiti. Odlučila sam se za odlazak i mislim da nisam pogriješila. Djeca su mi jako nedostajala, izolacija, nema mobitela... Članovima tima sam rekla da želim ići, molila sam ih da mi napišu ime. Nije im bilo drago, teško im je bilo, rekli su da ću im nedostajati - ispričala je Anđela za RTL.

Članovi njezinog crvenog tima bili su tužni kada je odlazila jer je puno doprinosila timu, a pogotovo nakon što su mnogi od kandidata imali problema s ozljedama. Nostalgija za obitelji bila je jača od želje za ostankom u showu, a jedan san je Anđeli bio znak da je vrijeme da se vrati kući. 

GALERIJA Goran je Tatjanu prvi put vidio na naslovnici časopisa, zajedno su bili 17 godina

1/30

- Sanjala sam da me najmlađi sin zove i govori mi da dođem kući. Tu se dogodio klik. Nakon razgovora s psihologicom sam promislila i donijela odluku. Timu nije bilo drago, ali hvala im na tome - ispričala je. Kada se prijavila u show naglasila je kako sebe uvijek stavlja na zadnje mjesto tako da je to odlučila promijeniti i pozabaviti se i svojim problemima. - Prijavila sam se u 'Život na vagi' ponajprije zbog zdravlja i da se naučim zdravo hraniti, bojim se da se ne razbolim jer sam najpotrebnija svojoj djeci - rekla je Anđela na početku showa. 

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika: Za njih je zrela žena sveti gral

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije