Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon ispadanja

Andrea Andrassy uputila javnu ispriku Antoniji Blaće: 'Oprosti što ti lažem već neko vrijeme'

Foto: Instagram
1/6
17.04.2022.
u 16:00

Odmah nakon ispadanja Andrea je uputila javnu ispriku svojoj prijateljici i voditeljici showa Antoniji Blaće kojoj nije smjela otkriti da se upravo ona krije ispod maske Kiborga.

U sinoćnjoj epizodi RTL-ova showa 'Masked Singer' preostalih 10 maskiranih zvijezda ponovno se našlo zajedno u uzbudljivim pjevačkim dvobojima, a iako su svi oduševili, jedna je maska ipak napustila show! Ovog puta bilo je riječ o Kiborgu koji je izveo 'Despacito', a ispod maske skrivala se influencerica i kolumnistica Andrea Andrassy (36). Odmah nakon ispadanja Andrea je uputila javnu ispriku svojoj prijateljici i voditeljici showa Antoniji Blaće kojoj nije smjela otkriti da se upravo ona krije ispod maske Kiborga. 

''Oprosti što ti lažem već neko vrijeme'', poručila je Andrea Antoniji Blaće pa se obratila i Idi te nasmijala sve: ''Pitala me prošli tjedan jesam li ja Meduza pa sam joj rekla da nisam!''

''Počasti nas svojim glasom još malo više ubuduće'', poručila joj je Antonija Mandić. Andrea Andrassy za kraj uzbudljive večeri još je jednom otpjevala 'Despacito'.

Nakon emitiranja Andrea se javila i na svom Instagramu. - Normalno da sam vam morala lagat, takva su pravila - najteže je bilo muljat Antoniji Blaće koja je za vrijeme probe mislila da sam još Španjolskoj, a stajala sam pored nje na pozornici. Napisat ću vam u sljedećoj kolumni kako izgleda cijeli proces skrivanja i sve detalje, a sad se idem dopisivat s mojom prijateljicom Marinom koju sam neki dan gledala u oči dok mi je objašnjavala da sam ja sigurno Kiborg jer dižemo palac na isti način - i morala se pravit da ne znam o čemu priča. Hvala @masked_singer_croatia što ste mi omogućili da se na kratko osjećam kao tajni agent - i hvala @zigman_official na spektakularnom kostimu koji ću smjet zadržat za Halloween? Dogovorit ćemo se - napisala je Andrassy na svom profilu. 

Odmah je uslijedio i odgovor voditeljice Antonije Blaće.  - Sve ti je oprošteno jer si razvalila! U moju obranu kako to nisam skužila svoju prijateljicu- mustra mi je lagala da je tjedan dana duže u Španjolskoj nego što je zbilja bila, a tragove i priloge o izvođačima ni ne vidim jer sam iza pozornice. Za pogađanje mi ostaje samo pjevanje i ja sam tipovala na Ivana Mišerić po glasu ili Ana Brdarić Boljat jer sam krajičkom oka u jednom od priloga vidjela pult iz naših vijesti na RTL-u 🤷🏼‍♀️ Što je tu je - sad me stvarno frka da Torpedo nije Hrvoje Brlečić 😂😂😂 - zaključila je kroz smijeh voditeljica. 

VIDEO Princ Harry i Meghan u tajnosti posjetili kraljicu prvi put otkako su napustili kraljevske dužnosti 

Komentara 1

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
23:16 17.04.2022.

Obje ruzne, svaka na svoj nacin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije