Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blagdanska atmosfera

Maja Šuput pokazala raskošno uređen uskrsni stol, pažnju je ukrao maleni Bloom

Foto: instagram
1/13
17.04.2022.
u 11:00

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput (42) podijelila je na društvenim mrežama dio blagdanske atmosfere u svom domu. Maja je pokazala raskošno uređen uskrsni stol i preslatke obiteljske fotografije, a pažnju je opet ukrao maleni Bloom.

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput (42) podijelila je na društvenim mrežama dio blagdanske atmosfere u svom domu. Maja je pokazala raskošno uređen uskrsni stol i preslatke obiteljske fotografije, a pažnju je opet ukrao maleni Bloom.

-Od srca vam želimo sretan i blagoslovljen Uskrs- napisala je pjevačica uz fotografija na kojima je pozirala sa suprugom Nenadom i sinčićem. U komentarima su se ubrzo javili brojni pratitelji koji su im uputili čestitke.

-Sretan Uskrs i vama... ovo dijete mi uvijek izmami osmijeh na lice, presladak je- napisala je jedna pratiteljica. Majin dobar prijatelj i modni stilist Marko Grubnić jučer je također pokazao kako se priprema za Uskrs.

Foto: Instagram

Na Instagram storyju podijelio je dva videa te se pohvalio uskrsnim specijalitetom- šunkom u kruhu koju je ispekla njegova majka Branka.

''Mamina šunka u kruhu'' kratko je napisao Marko uz video u kojem svira pjesma Olivera Dragojevića ''Mama''. U prvom videu snimio je šunku ukrašenu cvijećem, a potom je pokazao kako izgleda narezana.

Podsjetimo, maleni Bloom nedavno je proslavio prvi rođendan, a ponosna pjevačica priredila je rođendansku zabavu za svog sinčića te dio atmosfere podijelila na društvenim mrežama. Pjevačica se rijetko odvaja od bebe, a Bloom s roditeljima stalno putuje, dok Maja brižno objavljuje gotovo svaki novi napredak svog sina.

Princ Harry i Meghan u tajnosti posjetili kraljicu, prvi put otkako su napustili kraljevske dužnosti.

Komentara 25

GL
glištun
12:42 17.04.2022.

Ko je ova?

MA
marijanka
13:29 17.04.2022.

ovo bogato ukrasen Uskrsnji stol.Mene bi to bilo sramota staviti u javnost.Malo jaja ,kspula i nenarezana slanina.Kako losa domacica

ZV
zvezdomor
12:37 17.04.2022.

a crkvu nisu pogledali ni izvana..... i zašto uvjek imaju otvoreni gubec kad se slikaju...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije