brak na prvu

Andrea pred Mislavom odglumila trudnoću, a gledatelji ljutiti: 'Sad mi je pala sva slika odnosa u očima, sve je po scenariju'

Foto: RTL/Screenshot
1/4
10.11.2021.
u 08:37

Par je ovime zadovoljio sve uvjete za glumu u kultnoj seriji ''Krv nije voda'', a bliskošću je oduševio i Biljanu

Andrea i Mislav iz showa ''Brak na prvu'' sve su odlično zavarali svojom glumom o Andrejinoj trudnoći i viđanjem s Mislavovim kumom, a čak ni gledatelji nisu posumnjali da se radi samo o jednoj poduci glume. 

Naime, par je išao na poduku iz glume, a dočekala ih je novinarka i redateljica Biljana Čakić koja ima školu filma i glume. Mislav se zafrkavao kako sudionici showa ionako misle da oni glume da su zaljubljeni pa će sada naučiti još bolje glumiti. 

"Već se neko vrijeme viđam s kumom tvojim... U nekakvom smo odnosu i rezultiralo je time da sam trudna. I ne znam s kim", govorila je uzrujana Andrea, a Mislav je odglumio šok. 

Par je ovime zadovoljio sve uvjete za glumu u kultnoj seriji ''Krv nije voda'', a bliskošću je oduševio i Biljanu. A usporedbu sa serijom ''Krv nije voda'' primijetili su i gledatelji koji su napisali kako je show i ta serija zapravo ista stvar. 

"Ništa, piši propalo, laž, rade po scenariju", "Pa oni stvarno dobro glume, sad mi je pala sva slika njihova odnosa u očima... kako da ih sad gledam istim očima?" pisali su brojni gledatelji koje je ova scena pomalo razljutila. No, neki nisu nasjeli.

"A i vi, ljudi moji, na sve nasjedate, kao da se prvi put susrećete s TV show formatima, puno drame nizašto", napisao je jedan gledatelj.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

VIDEO>> Umirovljenik kojeg je Nina Badrić optužila za uhođenje proglašen krivim

Ključne riječi

Komentara 4

YO
yopi
12:43 10.11.2021.

Eto,i VL u jednom clanku pise da je trudna a u drugom da nije.Niste nista bolji.

ID
ivo.dzinic
09:57 10.11.2021.

Zar to netko prati.

DU
Deleted user
09:32 10.11.2021.

oko nekih stvari se ne šali, niti zajefrkava il dovodi u zabludu... priznam, čak sam malo i gledo šou, a sad... neznam, možda počnem gledat one kovače, i njihove najoštrije kirurške buzdovane :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije