proslavljena atletičarka

Blanka Vlašić proslavila 38. rođendan u društvu važne osobe, dio atmosfere je podijelila na društvenim mrežama

Foto: Instagram
1/6
10.11.2021.
u 08:00

Blanka je ove godine i službeno objavila kraj karijere, ali je najavila de će zauvijek postati povezana sa sportom pa sada slobodno vrijeme provodi u društvu bacačice kladiva, Ivane Brkljačić.

Proslavljena atletičarka Blanka Vlašić proslavila je 38. rođendan, a na društvenim mrežama je podijelila nekoliko fotografija i snimaka s proslave.

Inače, Blanka je ove godine i službeno objavila kraj karijere, ali je najavila de će zauvijek ostati povezana sa sportom pa sada slobodno vrijeme provodi u društvu bacačice kladiva, Ivane Brkljačić. Dame često objavljuju trenutke s druženja i zajedničkih putovanja, a upravo je u Ivaninom društvu proslavila svoj veliki dan.

Zabavljale su se u jednom u jednom zagrebačkom restoranu, a Blanka je otkrila i što joj je Ivana darovala za rođendan. Naime, odvela ju je u zlatarnu gdje si je odabrala naušnice, zlatne ringove koje često nosi.

Foto: Instagram

Blanka je početkom godine izabrana u Komisiju sportaša Europskih olimpijskih odmora (EOO) za razdoblje od iduće četiri godine, a nedavno je otkrila i kako u životu ne bi ništa mijenjala budući da je naučila da se sve događa s razlogom te da su je svaki uspjeh, ali i neuspjeh naučili važnu životnu lekciju.

VIDEO Haljina koju je Amy Winehouse nosila na svom posljednjem koncertu u Beogradu, prodana je za više od 1.5 milijuna kuna!

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
08:37 10.11.2021.

Da li je pisac želio pokrenuti raspravu o prijateljskoj vezi Blanke i Ivane?

MM
Mamina maza
12:02 10.11.2021.

Izgledaju ko dva muškarca.

Avatar southman
southman
08:42 10.11.2021.

Početak jednog divnog "prijateljstva " !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije