par slavi

Andrija Jarak pokazao lijepu suprugu: 'Uvijek najveća potpora'

Foto: Instagram
1/10
24.10.2023.
u 20:23

Andrija i Ivana Jarak zajedno su dobili troje djece, sina Ivana te kćeri Anamariju i Luciju, a sada su proslavili 25 godina ljubavne sreće

Reporter Andrija Jarak (53) s pratiteljima na Instagramu podijelio je da sa suprugom Ivanom slavi 25. godišnjicu braka. Podijelio je njihovu zajedničku fotografiju na kojoj su pozirali pored mora, a u emotivnom opisu kojeg joj je posvetio pokazao je koliko mu ona znači.  - 25! Naših 25. Četvrt stoljeća. Naših. Uvijek najveća potpora, siguran oslonac i inspiracija. Ostvarili smo velike pobjede i uspjehe. S veseljem i nestrpljenjem čekamo pobjede svojih pobjeda. S rukom u ruci i osmijehom u očima. Hvala ti za svaku nenametljivo ključnu procjenu u životu - napisao je pored fotografije.

Novinaru su na okrugloj obljetnici čestitali su kolege Romina Knežić, Ivana Brkić-Tomljanović, Tomislav Jelinčić, kao i brojni drugi pratitelji. Andrija i Ivana Jarak zajedno su dobili troje djece, sina Ivana te kćeri Anamariju Luciju. Premda višestruko nagrađivani reporter u medijima rijetko govori o svojoj obitelji, uvijek ističe kako mu je njegova Ivana najveća podrška u radu.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, krajem studenoga 2021. godine sve je iznenadila vijest o prelasku dugogodišnjeg reportera Nove TV Andrije Jarka na RTL, na kojoj televiziji priprema novi projekt.

"Pripreme za naše porinuće u punom su zamahu. Bit će sjajno. I evo sad dok govorim o tome imam zazubice kao da je o nekom dobrom zalogaju riječ. A zapravo i jest. Bit će to spoj ponosne prošlosti i perspektivne budućnosti. Želja mi je od ljudi koje svi znaju doznati najbitnije i ono što ne znamo, a mladima dati priliku da se pokažu, pa ako za nekoga od njih budemo mogli reći - mi smo bili ti kod kojih su prvi put.... sjajno. Bit će dobra zabava, bit će kvaliteta. I bit će, nadam se po guštu svima", kazao je za RTL Jarak o novom projektu. 

GALERIJA Goran Ivanišević je Tatjanu prvi put vidio na naslovnici časopisa, zajedno su bili 17 godina

1/30

Inače, reporter s gotovo tri desetljeća iskustva prvi je posao televizijskog novinara iskusio na HRT-u, a nakon toga dolazi na Novu TV. "Nakon 17 godina završilo je moje putovanje s Novom TV. Prošli smo puno toga na putu prema vrhu. Nova TV će zauvijek ostati dio mene. Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, lijepe i manje lijepe trenutke, ali uvijek smo bili tu jedni za druge, hvala svim mojim kolegama na divnoj dugogodišnjoj suradnji, a sada je vrijeme za nove profesionalne izazove", kazao je Jarak.

VIDEO Ella Dvornik na sudu: Bivši muž Charles je tuži zbog kuće u Balama

Ključne riječi

Komentara 8

MT
mačak tom
22:09 24.10.2023.

Lijepe vijesti. U razvratnim vremenima slave 25 godišnjicu braka, vjernosti i poštovanja, okrunjen sa troje djece. E to je uspjeh i to je posel, po domači rečeno. Bog vas blagoslovio.

DU
Deleted user
21:55 24.10.2023.

Najljepše mu čestitke za godišnjicu braka i svaku sreću želim!!!!

VI
Vivian
23:34 24.10.2023.

Koji to muz svoju suprugu pokazuje kad ga volja i skriva kad ga volja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije