govor mržnje

Andrija Milošević progovorio o porukama na društvenim mrežama: 'Zar ne možemo malo normalno?'

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/5
12.09.2023.
u 07:00

Pratitelji su glumca u komentarima podržali i pisali kako je jako važno što je snimio ovaj video

Glumac Andrija Milošević, našoj publici najpoznatiji po ulozi Andrije u humorističnoj seriji "Andrija i Anđelka" koja se prikazivala na RTL-u, na društvenim mrežama progovorio je o govoru mržnje, koji se, kako kaže, često ponavlja u posljednje vrijeme.

"Koliko je to postalo dosadno... Ovaj odavde, onaj odande. Zar ne možemo normalno živjeti? Pusti ovoga neka živi, i ti živi fino. Postoji konstantna potreba da se omalovažava netko na ovaj ili onaj način, da se pronađe najgore u sebi i onda se isporuči preko društvenih mreža. Zar ne možemo malo normalno? Ne razumijem. Moraju li svi kopati po povijesti da nađu istinu koja još nije nađena? Imaš to što je bilo, idi dalje", ispričao je glumac.

Pratitelji su glumca u komentarima podržali.

"Od trenutka kad je svatko dobio mogućnost javno reći svoje mišljenje, pokazali smo kakvi smo", "Važno je ovo što si ispričao", "Kad bi svatko pronašao nešto lijepo i to podijelio s nekim, svijet bi bio puno ljepši", "Mržnja je dosadna, naporna i besmislena", pisali su mnogi.

VEZANI ČLANCI

 

Podsjetimo, Milođević je u svibnju priznao da se službeno oženio sa suprugom Aleksandrom Tomić (40).

 Iako su ih mnogi mediji u regiji već nazivali supružnicima, oni se nikada do sada nisu izjasnili po tom pitanju niti su potvrdili da su se rekli sudbonosno 'da'. 

- Vjenčali smo se u crkvi 1. veljače 2022. godine, 25 dana prije nego što je Relja došao na svijet. Sve je bilo vrlo intimno, samo kumovi i nekoliko prijatelja je bilo s nama - otkrila je njegova supruga Aleksandra u emisiji, a Milošević je u svom stilu šaljivo dodao kako su to učinili da dijete ne bude bez oca. ž

Uoči porođaja Aleksandra je za srpske medije objasnila kako su odabrali ovo ime.

- Nismo krili spol bebe ni u jednom trenutku, samo nismo imali ni želju ni potrebu izvještavati javnost o svim detaljima. Čekamo sina, Relju. Ime mu je dao jedan od mojih najboljih prijatelja, Stevan, s kojim sam krenula u prvi razred osnovne škole još 1990. godine i dan danas smo nerazdvojni, pa je onda i ime koje je on dao našem sinu još ljepše - ispričala je Aleksandra za medije tada. 
Par je prije braka u vezi bio  već 10 godina. Odlično se slažu, a Andrija je ranije na pitanje o uplovljavanju u bračnu luku rekao je da kad bude, bit će.

VIDEO Aleksandar Stanković: Već 14 godina se borim s depresijom, skroz sam bio dezorijentiran uoči jedne emisije

Komentara 6

JO
jozakontra
07:49 12.09.2023.

o cemu sad ovaj, istina nije nadjena? istina je itekako nadjena i pravda zadovoljena. nema tolerancije kad imas posla s gedžom.

DU
Deleted user
08:19 12.09.2023.

dragi andrija, drag si ali pogledaj tko svojata stalno hrvatsko, tko koga konstantno naziva usta...m, tko laze o brojevima iako su ih i zidovi potvrdili .. evo sada i krele trifo rekao da su ovdje ustashe...o kakvom tio to miruu i suzivotu pricas ako ste vi s jedne strane?

DI
dino85
08:21 12.09.2023.

Dok mi mirno spavamo okrenuti Europi, oni polako ponovo se kače na leđa "a mi braćo, dećete bez nas" , e pa neće ići. Neka vam Vučko položi zakletvu u Briselu, pa će mo tek onda moći razgovarati. Vaša je tiha želja ponovo zagrliti "braću Hrvate" da vam za neka druga vremena nebi pobegli. Nekad je to bilo malkice drugačije, dok niste poslije Titin smrti pokazali u biti tkoste. Nova generacija u Hrvatskoj se rađa i odgaja da vam nikad nevjeruju, i da niste ono za što se prodajete. Może vam 16 vlada dozvoliti pristup, ali narod vam nikad vjerovat neće. Niste htijeli mirni razlaz, već veliku Srbiju, čak ni da se pokajete, nitko u Hrvatskoj vam nevjeruje niti će ikad više vjerovat,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije