Premijera filma

Angelina danas stiže u Sarajevo: Poznajem se, sigurno ću zaplakati

'U.S. actress and director Angelina Jolie (C) and cast members Zana Marjanovic (L) and Goran Kostic (R) arrive for the screening of the movie \'In the Land of Blood and Honey\' at the 62nd Berlinale I
'FABRIZIO BENSCH'
14.02.2012.
u 08:00

A. Jolie trebala bi doći s Bradom Pittom i njihovo šestero djece, a dolazak u Hrvatsku najavljen je za 17. veljače

Dan uoči dolaska Angeline Jolie u Sarajevo od ranog jutra stotinjak radnika čistilo je snijeg s krovova olimpijske dvorane Zetra u kojoj će se održati premijera filma “U zemlji krvi i meda” koji redateljski potpisuje Jolie.

– Radujemo se njezinu dolasku i sve ćemo učiniti da se osjeća sigurno. Dvorana se ne može urušiti od snijega, ali ćemo ukloniti i najmanju sumnju. – rekao nam je Vahidin Zuko, direktor Zetre. Večer prije dolaska u Sarajevo Angie je u društvu Brada Pitta i glumca Branka Đurića bila na gala večeri zaklade “Cinema for peace” na kojoj je dobila počasnu nagradu za svoj angažman protiv rata i genocida.

Angelina će u Sarajevo doći sa suprugom Bradom Pittom i šestero njihove djece. S njima dolazi i cijeli tim dadilja, frizerki, kozmetičarki i šminkerica. Očekuje se da će Angelina u Sarajevo sletjeti danas, na dan premijere. Dočekat će je terenci koji će je odvesti do dvorane. Ruta kojom dolazi je tajna, kao i to gdje će odsjesti. Nije poznato hoće li prenoćiti ili će, kako se šuška, odmah nakon premijere poletjeti u Zagreb.

A. Jolie na Berlinaleu u subotu izjavila je da ima tremu uoči sarajevske premijere te da sigurno neće moći suspregnuti suze. Sarajlije jedva čekaju da im Angelina opet dođe.

Ključne riječi

Komentara 13

OB
-obrisani-
22:19 14.02.2012.

14.02.2012. u 16:47h naroz je napisao/la: Takozvana \"hrvatska\" nije napravljena na genocidu, nego na BESTIJALNOM genocidu, masovnim zločinima kakve normalni ljudski um teško uopće može i zamisliti! Živim ljudima rezane su ruke, noge, uši, vađene oči, i t.d. i t.d.. Planska i masovna silovanja, paljenja živih ljudi zarobljenih u zgradi, popis bestijalnosti praktički nema kraja. ++++++++++++++++++ Četnik,jesi ti to zamijenio nešto sa masakrom u Foči i Srebrenici koje su napravili krvožednici.Kod nas su takve zločine radili samo četnici popa Đujića. Zna se da ste vi Srboturci puno pokupili zvjerstava od svojih turskih baba i daidža.

DI
duncan_idaho
10:27 14.02.2012.

njene suze liječe rak i ostale boleštine

VU
vucko
12:03 14.02.2012.

acidiotisic- Film o Jasenovcu bi se vec odavno snimio u Srbiji ali nemate vi \"para\" za 1.700.000 statista po srpskom racunu a ni vjerodostojne glumce,a oni koji nesto vrijede su ili bili vec u Haagu ili su na cekanju i sudjenju .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije