nesuglasice

Angelina i Brad svađaju se koga će od bivših pozvati na svadbu

angelina
Pixsell
27.04.2012.
u 19:00

– Angie je rekla da na vjenčanje želi pozvati svoje bivše supruge Billyja Boba Thorntona i Johnnyja Lee Millera. Brad se nije pretjerano uzrujao, samo joj je smireno rekao da će on u tom slučaju pozvati Jennifer Aniston – kaže prijatelj.

Brad Pitt i Angelina Jolie navodno se svađaju jer se ne mogu dogovoriti koga će sve pozvati na svadbu.

– Angie je rekla da na vjenčanje želi pozvati svoje bivše supruge Billyja Boba Thorntona i Johnnyja Lee Millera. Brad se nije pretjerano uzrujao, samo joj je smireno rekao da će on u tom slučaju pozvati Jennifer Aniston – kaže prijatelj para. Strani mediji pišu da će se par vjenčati u svojoj vili u Francuskoj koju su nedavno preuredili.

Ključne riječi

Komentara 1

OL
olovka
12:47 28.04.2012.

Uz malo dotjerivanja i sminke ,bila bi ista moja zena , vjestica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije