Dobra hrana

Angelina i Brad u indijskom restoranu potrošili 26.000 kuna

angeina jolie
reuters
08.06.2012.
u 17:55

U restoranu u Bagshotu par je zajedno s društvom naručio gotovo sva jela s menija, a popili su nekoliko boca šampanjca i vina

Angelina Jolie i Brad Pitt jučer su svojih pet prijatelja i dvojicu tjelohranitelja počastili večerom u jednom indijskom restoranu u gradiću Bagshot u jugoistočnom dijelu Velike Britanije. Par nije najavio svoj dolazak pa je osoblje restorana bilo iznenađeno kad je ugledalo slavne goste. Brad, Angie i njihovo društvo navodno su naručili gotovo sva jela s menija koja su zalili s nekoliko boca šampanjca i vina.

Uživanje u indijskim specijalitetima Brada i Angie stajalo je 26 tisuća kuna, a zadovoljni uslugom u ovom ne baš razvikanom restoranu osoblju su ostavili napojnicu u vrijednosti od tisuću kuna. Društvo je bilo dobro raspoloženo, ali nisu pristali fotografirati se s glumcima.

Ključne riječi

Komentara 2

VE
veteran
19:25 08.06.2012.

Da mi je toliko love, ja bi i više potrošio !

AG
Agramer198
19:43 08.06.2012.

Ja, und? Ekipa ima love, nije nikom ukrala, zakaj bi ikog interesiralo koliko su potrošili????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije