najslavniji par

Angelina i Brad u veljači dolaze u Zagreb na premijeru filma

angeina jolie
reuters
31.01.2012.
u 14:14

Film "U zemlji krvi i meda“, kojim dobitnica Oscara Angelina Jolie debitira kao scenaristica i redateljica, bit će premijerno prikazan u CineStaru Arena IMAX 17. veljače.

Kada je u kolovozu posjetila Brijune, najveća hollywoodska diva Angelina Jolie obećala je da će se vratiti, no nitko nije mogao niti naslutiti da će to biti jako brzo! Naime, pola godine od prvog posjeta Hrvatskoj, slavna glumica i humanitarka vraća se u našu zemlju. Zajedno sa svojim nevjenčanim suprugom Bradom Pittom, u Zagrebu će 17. veljače nazočiti svečanoj premijeri svoga redateljskog i scenarističkog prvijenca “U zemlji krvi i meda”.

Najslavnijem i najljepšem glumačkom paru na crvenom tepihu u CineStaru Arena IMAX društvo će praviti filmska ekipa predvođena glavnim glumcima Zanom Marjanović, Goranom Kostićem i Radom Šerbedžijom.

– Vidjet ću se s njom na premijeri u Berlinu pa ćemo se dogovoriti gdje ću je voditi po Zagrebu. Ne znam hoće li povesti i svoje šestero djece, ali znam da su ona i Brad divni, plemeniti i skromni ljudi koji sigurno neće imati prohtjeve. Normalni su – rekao je Rade. Tri dana prije Angelina će nazočiti premijeri svoga uratka i u Sarajevu. Ratna drama “U zemlji krvi i meda“ u hrvatska kina dolazi 18. veljače. Radnja filma odvija se u pozadini rata u Bosni devedesetih, a donosi priču o Danijelu (Goran Kostić) i Ajli (Zana Marjanović), koji su se našli na suprotnim stranama brutalnog etničkog sukoba.

Za prošlogodišnjeg posjeta Brijunima, gdje je boravila sa sinovima Paxom i Maddoxom, Angelina se susrela i s predsjednikom Ivom Josipovićem, s kojim je razgovarala o razminiranju u Hrvatskoj, no glumica se stigla i zabaviti. Uživala je u predstavi “Kralj Lear” čiju je glumačku postavu kasnije i pohvalila.

Komentara 13

Avatar seneka
seneka
15:49 31.01.2012.

A gdje je Severina,nešto nije u milosti?

GA
gabpet
17:18 31.01.2012.

Pa da se i pohvalimo kako su bili i kod nas, kako su posjetili i Hrvatsku, jedinu zemlju koju još ZAJEDNO nisu vidjeli! Naime, oni su svugdje! Ja zaista ne znam kako uspijevaju istovremeno biti na nekoliko mjesta, mora se raditi o hologramu. Angelina ima lijepo lice, graciozno držanje i nekih 20-ak kg manje od idealnoga, pa prema tome nije moj tip, ja ipak volim vidjeti nešto više od kostiju i kože!

Avatar Kristina221
Kristina221
15:21 31.01.2012.

Bolje nemoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije