sve je spremno

Angelina i Brad vjenčat će se ovog vikenda u Francuskoj?

angelina jolie
reuters
10.08.2012.
u 11:49

Na imanje slavnog para Chateau Miraval već su pristigli Bradovi roditelji koji će ovog vikenda slaviti 50. godišnjicu braka. Tu je i draguljar koji je dizajnirao Angiein zaručnički prsten.

Čini se da će Angelina Jolie i Brad Pitt ovog vikenda na svom imanju na jugu Francuske konačno uploviti  u bračnu luku. Naime, kako otkrivaju svjedoci, u francuskom ljetnikovcu  slavnog para Chateau Miraval nikad nije bilo življe.

Naime, na imanje su već pristigli Bradovi roditelji pa i poznati draguljar koji je dizajnirao Angelinin zaručnički prsten. Kao što su i sami otkrili nakon zaruka u travnju, bit će to skromno i vrlo intimno vjenčanje s tek dvadesetak uzvanika među kojima će se zasigurno naći i najbolji prijatelj Brada Pitta, glumac i redatelj George Clooney koji  boravi u svojoj vili u Italiji na jezeru Como.

Odavno su procurile informacije da će se Bradu ispuniti želja da uđe u brak kad njegovi roditelji budu slavili zlatni pir, a Angelini da taj veliki događaj bude u Francuskoj gdje je rođena njena majka. Znači, sve se posložilo, još samo da Brad i Angelina kažu ''da''. Oni koji će se najviše veseliti tome bit će njihovo šestero djece zbog kojih su i pristali na vjenčanje.

Komentara 8

Avatar gadogadni
gadogadni
12:38 10.08.2012.

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

OB
-obrisani-
12:39 10.08.2012.

pocasni gost rade seberdzija

OB
-obrisani-
12:28 10.08.2012.

Evo, baš razmišljam što da obučem za tu svadbu.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije