SAVRŠENA LOKACIJA

Angelina i Brad žele skromno vjenčanje u Velikoj Britaniji

angelina
Pixsell
25.06.2012.
u 14:57

- Oduvijek su željeli bračne zavjete razmijeniti samo pred djecom i obitelji. Planiraju se vjenčati u matičnom uredu u Windsoru gdje su to učinili i Charles i Camilla te Elton John i David Furnish - rekao je izvor blizak paru.

U potrazi za savršenom lokacijom za vjenčanje, Brad Pitt i Angelina Jolie navodno su sve sigurniji da svoju veze žele ozakoniti u Velikoj Britaniji, točnije u pokrajini Windsor, a službenom dijelu vjenčanja nazočila bi samo njihova djeca i članovi obitelji.

Nakon vjenčanja planiraju otići u njihovu vilu Miraval na jugu Francuske u Provansi gdje će organizirati veliko slavlje.

 

- Angelina i Brad oduvijek su željeli bračne zavjete razmijeniti samo pred djecom i obitelji. Planiraju se vjenčati u matičnom uredu u Windsoru gdje su to učinili i Charles i Camilla te Elton John i David Furnish - rekao je izvor blizak glumačkom paru za Daily Star.

Upravo je činjenica da su u Velikoj Britaniji dozvoljeni istospolni brakovi utjecala na odluku slavnog para da u toj zemlji sklope brak poslije sedam godina veze.

Brad i Angie trenutačno u Ujedinjenom Kraljevstvu snimaju nove filmove \"The Counselor\" i \"Maleficent\".

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Maroje2312
15:16 25.06.2012.

Čudnog mi čuda.Što za nih uopće predstavlja brak?Niti imaju morala, niti standardnih normi ponašanja. Totalno su mi likovi bez veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije