brak na pomolu

Angelina Jolie Bradu za rođendan darovala prsten

angelina jolie
pixsell
20.12.2010.
u 09:40

Brad Pitt 18. prosinca proslavio je 47. rođendan za koji mu je Angie darovala prsten na kojem je ugravirano njeno ime i imena njihove djece.

Šuškanja da će se najpopularniji američki par sljedeće godine napokon vjenčati u Indiji podgrijala je i vijest o zanimljivom rođendanskom daru Angeline Jolie svome  Bradu.

Naime, glumac je 18. prosinca proslavio 47. rođendan, a najveće iznenađenje priredila mu je Angelina darovavši mu skupocjeni prsten s ugraviranim svojim imenom i imenima njihove djece. Riječ je o prstenu koji Angelini i Bradu predstavlja zajedništvo i sreću u njihovoj obitelji.  Američki mediji nagađaju da bi to mogao biti zaručnički prsten koji će ih napokon dovesti do oltara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije