Želi izbjeći traume

Angelina Jolie djecu vodi na terapije kod psihijatra

angelina jolie
Foto: Pixsell
1/3
06.10.2016.
u 09:20

Glumica s djecom živi u unajmljenoj kući koju djeca nisu napustila više od dva tjedna i teško im je što se mogu igrati samo unutar imanja

Dva tjedna nakon što je zatražila razvod od Brada Pitta glumica Angelina Jolie s djecom je počela ići na terapije kod psihijatra. 

- Ovo je traumatična situacija za Angie i djecu. Ona se trudi zaštiti ih najviše što može. - rekao je za People blizak Angelinin prijatelj. Glumica s djecom Maddoom (15) Paxom (12), Zaharom (11), Shiloh (10) i osmogodišnjim blizancima Vivienne i Knoxom trenutno živi u unajmljenoj kući u Los Angelesu.

Djeca nisu napustila kuću već dva tjedna i jako su nervozni. - Nisu napustili kuću danima i teško im je što se mogu igrati samo unutar imanja. Navikli su na puno više aktivnosti pa im je teško što su zatvoreni u kući. A oni najmlađi još uvijek ne shvaćaju što se događa - kaže izvor za People.

Angelina je većinu brige o djeci trenutno prepustila bratu Jamesu Havenu dok ona s odvjetnicima slaže strategiju oko razvoda

Komentara 1

Avatar Koncentriran
Koncentriran
10:09 06.10.2016.

Pa gdje drugo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije