Potresena

Angelina Jolie rasplakala se u Srebrenici

angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/8
28.03.2014.
u 16:37

Britanski ministar vanjskih poslova William Hague, u pratnji Angeline Jolie, susreo se s članovima Predsjedništva BiH...

Britanski ministar vanjskih poslova William Hague, u pratnji Angeline Jolie, susreo se s članovima Predsjedništva BiH. Jolie je stigla u pratnji šefa britanske diplomacije Williama Haguea, a zatim je stigla u Dom Oružanih snaga BiH na konferenciju o temi 'Prevencija seksualnog nasilja u sukobima - osnaživanje uloge sigurnosnih snaga u operacijama podrške mira'.

Osim konferencije, Angelina se srela i sa predstavnicama udruge 'Majke Srebrenice', gdje je razgovarala sa silovanima ženama. Angelina nije mogla sakriti suze dok je gledala slike strave i užasa u Spomen - sobi u Potočarima, piše Dnevni avaz.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Fred Matić pohvalio se fotografijom s Angelinom Jolie

Ključne riječi

Komentara 54

DU
Deleted user
17:15 28.03.2014.

pa sto se zamotala, nije otisla u saudijsku arbiju a drugo, neka ode do iraka, afganistana, libije pa se tamo prenemaze i prosipa suze nad onom djecom sto su ih dronovi pobili, a nebi zgorega bilo ni da ode do hirosime I nagasakija na godisnjicu atomske . ne moze vise snimit ni B film pa onda sad ovako trazi popularnost.

SH
sherlock
21:17 28.03.2014.

trebali bi ju mi i u vukovar i škarbrnju dovesti pa da vidi kak je i kod nas bilo. a ne da se nas izjednačava sa agresorom.

SA
samograd
16:58 28.03.2014.

britanskom ministru su sigurno prvom pale suze !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije