Uspavana ljepotica

Angelina Jolie vjeruje da u zloj vještici iz crtića ima malo topline

Angelina Jolie
Reuters
11.04.2012.
u 16:19

Disney će za filmsko platno prilagoditi priču o zloj kraljici iz animiranog filma \"Uspavana ljepotica\". Ulogu zle vile dobila je Angelina Jolie.

Nakon uspjeha nove verzije "Alise u Zemlji čudesa", Disney i scenaristica Linda Woolverton odlučili su za filmsko platno prilagoditi priču o zloj kraljici iz animiranog klasika "Uspavana ljepotica". Ulogu zlice dobila je Angelina Jolie. Disneyjev klasik iz 1959. godine ispričat će priču iz kuta glavne negativke.

– Nisam antiprinceza, ali ovo je prvi put da netko razmišlja o toj strašnoj ženi. Nadam se da će se na kraju vidjeti na što je sve spremna. Iako je zla i agresivna, mislim da se i u njoj može naći trunčica topline – rekla je Angelina.

Glumica je odala i da se cijela njezina obitelj raduje početku snimanja.

– Snimanje počinje u lipnju, a scenarij je odličan. Već sam bila i na probi kostima. Djeca su posebno sretna, obožavaju sve iz Disneyjeve produkcije – dodala je.

Ključne riječi

Komentara 4

VE
Vexans
17:11 11.04.2012.

Jolie,Jolie,.. s 400 kalorija na dan se ne može ni disati!Osnovne su ,minimalne potrebe,tzv. bazalni metabolizam negdje oko 1200 cal.Kako Angy nadoknađuješ ono minimalno? Molimo te,neka i dalje ostane tajna.U novi film ne sumljamo...ali kako uspiješ skupiti energiju?

MA
Maroje2312
09:47 12.04.2012.

.A.Jolie fali samo metla da zajaši i evo vještice oriđiđi

GP
GP66
10:03 12.04.2012.

Ajde nam se skini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije