Svekrva kriva za sve

Angelina Jolie želi otkazati vjenčanje s Bradom Pittom

angelina jolie
reuters
17.07.2012.
u 16:03

Glumica je ljutita na Bradovu mamu Jane Pitt zbog njenog protivljenja istospolnim brakovima i Bradu je rekla kako se neće vjenčati s njim sve dok njegova mama ne promijeni mišljenje

Nakon što je Jane Pitt, majka Brada Pitta, u jednim novinama objavila pismo u kojem je izrekla svoje protivljenje istospolnim brakovima, njena snaha Angelina Jolie jako se naljutila na nju. Jolie je bila šokirana stavovima Bradove majke i to mu je i priznala.

– Prijeti Bradu kako će otkazati vjenčanje ako se njegova mama ne ispriča zbog svega što je napisala u pismu. Angie je čupala kosu kad je pročitala pismo, nije mogla vjerovati kakve stavove ima Jane i zatražila je od Brada da joj održi lekciju – izjavio je za Showbiz Spy prijatelj Angeline i Brada.

Ključne riječi

Komentara 1

SU
suzana50
21:51 17.07.2012.

Ima svekrva pravo na svoje misljenje, bas kao sto to imas i ti.Koji TIRANIN!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije