Darežljiva zaručnica

Angelina kupila Bradu helikopter i platila mu satove letenja

angelina jolie (1)
pixsell
15.05.2012.
u 11:32

Za ovaj dar Angelina Jolie izdvojila je gotovo šest milijuna kuna i svojom gestom oduševila budućeg supruga

Brad Pitt ima velikodušnu zaručnicu koja pozorno osluškuje njegove želje! Svojem budućem suprugu Angelina Jolie kupila je helikopter, platila mu satove letenja i na taj dar  potrošila gotovo šest milijuna kuna. Par na svome imanju u Francuskoj ima heliodrom i Brad već dugo priželjkuje privatni helikopter.

– Brad je bio oduševljen darom jer će s Angie i njihovo šestoro djece helikopterom brzo doći do Cannesa ili Italije. Brad već ima pilotsku dozvolu, ali trebao bi uzeti još nekoliko sati leta s kojima će početi uskoro – kažu prijatelji para.

Par će se uskoro vjenčati na svome imanju u Francuskoj.

Ključne riječi

Komentara 1

DI
dimitrijet
19:29 16.05.2012.

I meni je zena kupila pumpu za bicikl. I odusevila me.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije