Dan D se bliži

Angelina sa svećenikom bira dan vjenčanja, želi naklonost zvijezda

angelina
AFP/Pixsell
09.06.2012.
u 13:00

Poznata glumica uvijek se ravna prema budističkom kalendaru, čak i kada odlazi liječniku, na odmore... Kako za sebe, tako i za Brada i djecu, rekao je izvor blizak slavnom paru.

Najslavniji par svijeta, Angelina Jolie i Brad Pitt vjenčat će se ovog ljeta, a u izboru datuma pomaže im budistički svećenik, vođen budističkom astrologijom.

Tridesetsedmogodišnja glumica navodno je tražila duhovnu pomoć pri izboru njima datuma.

- Angelina za taj dan želi naklonost zvijezda. Uvijek se ravna prema budističkom kalendaru, čak i kada odlazi liječniku, na odmore... Kako za sebe, tako i za Brada i djecu - rekao je izvor blizak paru.

Što se tiče Brada, kako izvor tvrdi, on će učiniti sve da Angelina bude sretna, tako da joj je prepustio izbor datuma.

- Brad je Angelini dao svo vrijeme ovog svijeta. Nakon šest godina veze i šestoro djece, očito im se ne žuri s vjenčanjem. Vole se silno i bez papira - dodao je izvor.

Ključne riječi

Komentara 4

EU
eugen
18:03 09.06.2012.

zvijezda ce ti pomoc. budalastina. Zivjela katolicka crkva!

AN
ančica
21:48 09.06.2012.

do kada će se voljeti, floskule kao i drugih mega zvijezda, divota

NO
novahrvatska
22:19 09.06.2012.

Budistička glupača!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije