ljubav je na selu

Ante ostao iznenađen svojim damama: 'Sve luđe od luđega. Glupa, tupa, neupotrebljiva'

Foto: RTL
1/4
14.09.2023.
u 16:15

Nakon brzih spojeva s današnjim curama, Ante je zaključio da mora čekati da vidi kakva mu je to "zlatna djevojka"

U novoj epizodi showa "Ljubav je na selu" nastavili su se brzi spojevi, a red je bio sinoć na Radoslava, Stjepana, Ivana, Branka i Antu. Na dolazak dama baš nitko nije ostao imun, a i oni najpričljiviji su ostali bez teksta kad su vidjeli njihove modne kombinacije, frizure i čuli očekivanja. Kandidatkinje su farmere pošteno izrešetale pitanjima o prošlim vezama, ljubomori, novcu i srodnim dušama, a neke su čak i zapjevale kako bi ih impresionirale! Temperaturu je dodatno podigao prvi zajednički tulum sezone na kojem su se neki ljubili, a neki tračali pa čak i plesali na stolovima!

Posljednji je u novoj epizodi svoje dame upoznao Ante, koji nije bio oduševljen svojim djevojkama na prvu. Odmah je priznao da Irena nije "njegov đir".

VEZANI ČLANCI

- Nije me ništa u njoj privuklo, nije mi legla onako na prvu, iako ne mislim da je loša cura - rekao je.

A ni Klara (37) ga nije oduševila. - Sve luđe od luđega. Glupa, tupa, neupotrebljiva. Idemo dalje - kratko je komentirao Ante. A nije mu se svidjela ni Jasmina koja ga je odmah upitala za njegove duševne vrijednosti, a to ga je pitanje odmah zbunilo.

- U samom startu me satrala u mozak, ja ne mogu tako funkcionirati - komentirao je na kraju Ante i dodao: - Razgovor s Jasminom mi je bio neprijatan i jednostavno nisam bio zainteresiran - zaključio je.

Iduća je kod njega stigla Lena, a ni ona mu nije bila ono što traži.

- Pored šokova, šokova, šokova, još sam se šokirao dobro - komentirao je čim ju je upoznao, a Lena (38) je zaključila da je možda bio iznenađen što je "velika žena". 

Nakon brzih spojeva s današnjim curama, Ante je zaključio da mora čekati da vidi kakva mu je to "zlatna djevojka".

- A ništa, vidjet ćemo sutra tu zlatnu. Dobio sam cure takve kakve jesam, sad se idemo razveseliti - zaključio je.

VIDEO Harry i Meghan gledaju košarku u invalidskim kolicima na Invictus Games 2023. u Njemačkoj

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bongozg
Bongozg
19:19 14.09.2023.

ocekujem Veljaca da se javi i nazove to feminasiljem. lik je legenda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije